banner388

Telefonu hayatını kurtardı !

Samsun'da üzerine ateş açılan genç, telefonu sayesinde kurtuldu.

Telefonu hayatını kurtardı !

Samsun'da üzerine ateş açılan genç, telefonu sayesinde kurtuldu.

09 Temmuz 2020 Perşembe 18:46
Telefonu hayatını kurtardı !

Samsun’un Terme ilçesinde, husumetli olan iki komşu arasında  kavga çıktı. Kavga esnasında açılan ateş sonucunda mermi 19 yaşındaki gencin cebindeki telefona isabet etti. 19 yaşındaki genç, komşusu tarafından silahla açılan ateşte hafif yaralandı.

ŞANS ESERİ KURTULDU

Öğrenilen bilgiye göre, Sakarlı Mahallesi Kayalar Sokak’ta ikamet eden G.Y.Y. ve H.D. arasında yaşanan kavga esnasında H.D., evinde bulunan tabancasını alarak G.Y.Y.’ye ateş açtı. Silahtan çıkan merminin G.Y.Y.’nin cebindeki telefona isabet etmesiyle telefon yanmaya başladı. Silah seslerini duyan komşular G.Y.Y.’yi evin avlusundan dışarı çıkartarak olayı 112'ye haber verdiler. Olay yerine gelen ambulans ekipleri burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı G.Y.Y.’yi Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırırdı. H.D. ise jandarmaya teslim oldu. Olay yeri incelemelerinin ardından jandarma ekipleri görgü tanıklarının ifadelerini aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canikli 2020-07-10 10:48:18

Şu işe bak ya.Kapı komşun ile birbirine mermi atıyorsun.Allah iyi komşu nasip etsin.Ne rahat ne huzur bulamazsın.Boş boş iş için kesin kavgalıdırlar.