banner388

Tekne Turları İçin Geri Sayım Başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı Olan Yusuf Ziya Yılmaz, Terme'de Tekne Turları İçin Geri Sayımın Başladığını Açıkladı

Tekne Turları İçin Geri Sayım Başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı Olan Yusuf Ziya Yılmaz, Terme'de Tekne Turları İçin Geri Sayımın Başladığını Açıkladı

16 Mayıs 2016 Pazartesi 12:12
Tekne Turları İçin Geri Sayım Başladı
ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü ve Terme Çayı'nda tekne turu için geri sayımın başladığını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun'u kültür, sanat, turizm, spor ve kongreler şehri yapmak için 365 gün 24 saat prensibiyle çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu anlayışla yola çıkarak şehrimizde ve ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz büyük yatırımlar bir bir hayata geçiyor. Özellikle turizme yönelik yatırımlarımız ilçelerimiz ile birlikte Samsun'umuzun marka değerini artırdı" dedi.

MİLİÇ SAHİLİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Terme'de yapılan Miliç Sahil Düzenleme çalışmaları ile birlikte Terme Çayı'ndaki Islah ve Çevre Düzenleme çalışmalarını da beraber yürüttüklerini kaydeden Başkan Yılmaz, "Terme Çayı’nda çok büyük düzenleme çalışması gerçekleştirdik. Aynı zamanda burayı hem genişlettik hem de derinlik kazandırdık. Böylelikle teknelerin geçişleri çok rahat olacak. Halkımız Terme’de sahil ile şehri birbirine bağlayan Terme Çayı üzerindeki Yeni Köprü’nün sahil kısmından başlayarak denize kadar olan 4 kilometrelik bölümde tekne ile gezme fırsatı yakalayacak. Çalışmalarda da artık sona yaklaştık. Terme'de tekne turu için geri sayım başladı diyebiliriz. Vatandaşlarımız yeşil ve mavinin buluştuğu eşsiz doğa manzarasının tadını şimdi de denizden çıkaracaklar" ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi olan Samsun'un tarihi ve kültürel değerleri ile  marka kimliğini güçlendirmek amacıyla her açıdan çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, şehrin turizmini geliştirme, tanıtma, imaj yaratma ve en önemlisi ise ilçe yatırımları ile birlikte bir Samsun destinasyonu oluşturmak için de her türlü girişimde bulunduklarını sözlerine ekledi.
 
Son Güncelleme: 09.06.2016 13:35
Anahtar Kelimeler:
TermeSahilMilçTekne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.