banner388

Tekkeköy'den virüsle mücadele

  Tekkeköy Belediyesi, korona virüsüne karşı önlemlerini artırdı.

Tekkeköy'den virüsle mücadele

  Tekkeköy Belediyesi, korona virüsüne karşı önlemlerini artırdı.

20 Mart 2020 Cuma 18:08
Tekkeköy'den virüsle mücadele

  Tekkeköy Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir yanında gece-gündüz demeden korona virüsüne karşı dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarına devam ediyor. Tekkeköy Belediyesi'ne bağlı ekipler ilçenin tamamındaki okullar, camiler, mescitler, tesisler, kamu kurumları, parklar, çocuk oyun alanları, belediye hizmet binaları, konaklar, kompleksler ve tüm ortak kullanım alanlarını tepeden tırnağa tümüyle dezenfekte edip temizleniyor. Ayrıca mesai kavramı gözetmeden  emek harcayan ekipler, ilçedeki bütün  iş yerleri ve ticarethanelere teker teker girerek ilaçlayıp dezenfekte edildi.

TEPEDEN TIRNAĞA MÜCADELE


   Tekkeköy’ün her yerinde dezenfekte çalışmalarına  devam edeceklerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Dünyada hızlı bir şekilde yayılan ve Türkiye’de de görülen korona virüsü ile mücadele için bizde yerelde ilk andan itibaren dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarımıza başladık. Belediyemizin bütün birimleri ve personel ile topyekun çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ülke olarak tepeden tırnağa herkes elinden geleni yaparak bugüne kadar etkin ve başarılı bir mücadele verdik. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci, inşallah birlikte atlatacağız. Yayınlanan, ilan edilen kurallara herkes mutlaka uymalı ve tedbiri elden bırakmamalı. Bakanlıklarımızın, kurumlarımız yayınladığı tedbirlere uyarılara harfiyen uymalıyız. Ayrıca toplu alanlardan uzak durmalı ve gönül selamı ile selamlaşmaya dikkat etmeliyiz. Rabb'im hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recaizade mahmut ekrem 2020-03-20 22:41:31

ilk realist roman