banner388

Tekkeköy'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Tekkeköy Belediyesi ilçeye son iki yılda başlatmış olduğu değişim çalışmaları ilçenin yol ağını giderek genişletiyor.

Tekkeköy'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Tekkeköy Belediyesi ilçeye son iki yılda başlatmış olduğu değişim çalışmaları ilçenin yol ağını giderek genişletiyor.

24 Mayıs 2016 Salı 16:12
Tekkeköy'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Son iki yılda çok büyük bir değişim ve gelişim gösteren Tekkeköy ilçesine birçok yatırımların yapıldığını belirtmiş olan Tekkeköy Belediyesi Başkanı Hasan Togar ise; “İlçemizde özellikle yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra alt yapı yönünden de büyük mesafeler kat ettik. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte iki yıldır ilçemizde girilmedik sokak bırakmadık. Özellikle alt yapı çalışmaları anlamında 2014 - 2015 yılında 15 milyon lira yatırım gerçekleştiren SASKİ bu yılda 5 milyon liralık alt yapı yatırımı planlıyor. Böylelikle İlçemizin alt yapı sorunlarının tamamına yakınını çözmüş olacağız” diye konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
 
Başkan Togar konuşmasında şu bilgileri verdi: “Büyükşehir Belediyemiz ve SASKİ tarafından gerçekleştirilen yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalarının ardından bizde yolların üzerini yerine göre asfalt, parke taş, sathi kaplama, beton yol şeklinde kaplayarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her vatandaşımızın hak ettiği gibi yaşam standartları yüksek, modern bir Tekkeköy için ilçenin çeşitli mahallelerinde son iki yıl içerisinde 113 bin 727,40 metre kare taş parke yol, 47 bin 304,34 metre kare beton yol yapımı ile 94 bin 853 metre imar yolu açtık. Yine 167 bin 286 metre sathi asfalt kaplama yol, 151 bin 917,90 ton elek altı malzemesi serimi, 67 bin 923,00 ton dağ malzemesi serilmesi ve 489 metre istinat duvarı yapımı gerçekleştirdik. Bu yıl özellikle yol ekiplerini güçlendirerek yeni makine ve eleman takviyesi yaptık. Tesislerimizin kapasitelerini de arttırarak yol anlamında hedeflerimizi daha da yükselttik. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen yol çalışmalarının dışında Büyükşehir Belediyemizde ana ulaşım yollarında büyük çalışmalar gerçekleştiriyor. Koordineli bir biçimde çalışmalarımıza bu yıl da aralıksız devam ederek yolların tamamına yakınını asfalt, beton, parke, stabilize ve sathi asfaltla kaplayacağız.”


 

Son Güncelleme: 07.06.2016 11:33
Anahtar Kelimeler:
YolçalışmaBelediyeIlçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.