banner388

Tekkeköy'de Anneler Günü Programı

Tekkeköy Belediyesi İle Tekkeköy Yardımlaşma Derneği’nin Ortak Olarak Organize Ettiği Anneler Günü Etkinliği Bugün Gerçekleşti

Tekkeköy'de Anneler Günü Programı

Tekkeköy Belediyesi İle Tekkeköy Yardımlaşma Derneği’nin Ortak Olarak Organize Ettiği Anneler Günü Etkinliği Bugün Gerçekleşti

07 Mayıs 2016 Cumartesi 16:50
Tekkeköy'de Anneler Günü Programı

Tekkeköy Belediye Başkanı olan Hasan Togar’ın Anneler Günü kutlama mesajının okunması ile anneler günü programı  başladı. Başkan Togar mesajında vermek istediği ifadede “Bizleri dünyaya getiren, tüm zorluklara göğüs gererek büyüten, yetiştiren, eğiten, öğreten, hayatımızın en değerli ve en kutsal varlığı, baş tacımız olan annelerin özellikle şehit eşlerinin ve şehit annelerinin anneler günü kutlu olsun” açıklıklarına yer verdi.
Her yıl geleneksel olarak anneler gününde program yaptıklarını iade eden Tekkeköy Yardımlaşma Derneği Başkanı Naciye Çetin “Ülkemizde yaşanan terör olayları ve şehitler nedeniyle bu yılki programımızı buruk olarak gerçekleştiriyoruz. Her yıl Anneler Günü’nde ilçemizdeki annelerle ve kadınlarla bir araya geliyoruz. Dayanışma ve kaynaşma anlamında bugün bizler için ayrı bir önem taşıyor. İlçemizin ismiyle kurulan ve 2004 yılından bu zamana kadar hizmet veren derneğimiz, hiçbir yılı atlamadan on ikinci Anneler Günü programını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor. Çünkü bu etkinliklerden elde edilen tüm gelir yardıma muhtaç insanlar ile burslu öğrencilere harcanıyor. Yani bununda temelinde bir hayır yatıyor. Programımıza başlamadan önce şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Şehitlerimizin annelerinin ve eşlerinin yüreklerindeki acı hepimizin acısı öncelikle onların Anneler Günü’nü kutluyorum. Ne güzel evlatlar yetiştirmişler ki şehitlik mertebesi ile şereflendirilmişler” dedi.
Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Tekkeköy Belediye Başkanı olan Hasan Togar’ın eşi Yasemin Togar, , Tekkeköy Yardımlaşma Derneği Başkanı Çetin ile düzenlenen etkinliğe katılan anneler ile teker teker görüşüp  çiçek takdim ettiler ve hemen sonrasında program; yemek, çekiliş ve çeşitli ikramlarla devam etti.
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 15:34
Anahtar Kelimeler:
Anneler GünüEtkinlikYemek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.