banner388
banner390
banner410
banner408

Tekkeköy Belediyesinden Şeffaf Hizmet

Tekkeköy Belediyesi yaptığı çalışmaları, hizmetleri çıkardığı bültenle halkla paylaşıyor.

banner269

Tekkeköy Belediyesinden Şeffaf Hizmet

Tekkeköy Belediyesi yaptığı çalışmaları, hizmetleri çıkardığı bültenle halkla paylaşıyor.

05 Aralık 2016 Pazartesi 17:23
Tekkeköy Belediyesinden Şeffaf Hizmet

Tekkeköy Belediyesi, Tekkeköy Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğüne hazırlattığı 56 sayfadan oluşan Tekkeköy Belediye Bülteninin dördüncü sayısında sayfa yapısı ve içeriği ile okuyucudan tam not alırken ilçede önemli bilgi eksikliğini gidererek, halkın beğenisini kazandı.

Belli aralıklarla çıkardıkları bültenle ilçe halkına belediye tarafından yapılan çalışmaları, projeleri ve hizmetleri anlattıklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Halk ile belediye arasında köprü kuran, bilgi aktarımı sağlanmasında en büyük yardımcı faktörlerden biri olan bültenimizle yaptığımız çalışmaları, hizmetleri ve projeleri ilçemizdeki vatandaşlara sayfalarımız aracılığıyla sunduk. Bunun yanında sayfalar içerisine oluşturmuş olduğumuz kent rehberi sayesinde Tekkeköy ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın resmi kurum ve kuruluşlara ulaşabileceği iletişim numaralarına bültenimizde yer verdik ve çıkardığımız bu bültenleri ilçemizdeki kurum ve kuruluşlara, tüm işyerlerine, esnafa, çay ocaklarına, kahvehanelere, vatandaşlarımıza dağıttık. Böylelikle de yapmış olduğumuz hizmetlerden, projelerden, çalışmalardan halkımızı haberdar etmiş olduk. Vatandaşlarımız, belediye hizmet binamızdan ya da belediyeye ait birimlerden bu bültenleri temin edebilecekleri gibi sanal ortamda ‘www.tekkekoy.bel.tr’ adresinden inceleme imkanı da bulabilecekler” diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.12.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.