banner388

Tekkeköy Belediyesi WhatsApp’ta

Tekkeköy Belediyesi halka daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla WhatsApp destek hattı kurdu.

Tekkeköy Belediyesi WhatsApp’ta

Tekkeköy Belediyesi halka daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla WhatsApp destek hattı kurdu.

14 Temmuz 2016 Perşembe 16:05
Tekkeköy Belediyesi WhatsApp’ta

Tekkeköy’de yaşayan vatandaşlar artık her türlü talep, şikayet ve önerilerini artık 0 532 729 51 55 numaralı destek hattını rehberlerine kaydederek WhatsApp uygulaması ile iletebilecek.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemiz halkına daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürür iken bir yandan da teknolojik gelişmelerden faydalanarak talep ve şikayetlerden anında haberdar olup, çözüm yolları üretmek için WhatsApp İletişim hattını devreye soktuk. İsteyen herkes, artık 0 532 729 51 55 numaralı telefona öneri, talep, şikayet ve karşılaştıkları sorunları mesaj ve fotoğraf olarak iletebilecek. Belediye yetkililerine WhatsApp destek hattı üzerinden iletilen talepler ise Kent Bilgi Sistemi (KBS) üzerinden anlık olarak ilgili birimlere aktarılacak ve vatandaştan gelen istek, öneri ve şikayetler kısa sürede içerisinde çözüme kavuşturulacak. Belediyemize iletilen talepler personelimiz tarafından değerlendirilip yetkili birime aktarılacak ve ileti sahibine en kısa sürede dönüş sağlayacak. O an için belediyeye gelme imkanı bulamayan vatandaşlarımız, WhatsApp iletişim hattı sayesinde, hem talep ve şikayetlerini o an iletebilecekler hem de istediği tüm bilgilere en kısa sürede ulaşma imkanına kavuşacaklar. İlçemizi, İlçemiz halkıyla birlikte ortak akılla yönetme sözümüzü tutmak ve Halkın Belediyesi’ni oluşturmak için kendimizi her geçen gün geliştiriyor ve yeniliyoruz. Aynı zamanda da teknolojinin bizlere sunduğu kolaylıklarla çalışmalarımızı destekliyoruz. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için kullanıma açtığımız WhatsApp iletişim hattı sayesinde, hem hemşehrilerimizle daha kolay iletişim kuracağız, hem de talep ve önerileri en hızlı yoldan çözüme kavuşturacağız. Böylelikle ilçemizin sorunlarını, isteklerini halkımızla birlikte belirleyip, birlikte çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.
.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut tekin 2016-07-14 18:19:04

Sanayide bulunan başı boş tasmasız köpekleri toplayın