banner388

Tedavi gören çocuklara ziyaret

Samsun Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemi dolayısıyla hastanelerde tedavi gören çocukları ziyaret edip, bayramlarını kutladı.

Tedavi gören çocuklara ziyaret

Samsun Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemi dolayısıyla hastanelerde tedavi gören çocukları ziyaret edip, bayramlarını kutladı.

23 Nisan 2018 Pazartesi 00:00
Tedavi gören çocuklara ziyaret

Samsun Haber-Samsun Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tedavi gören çocukları sevindirerek onlarla neşeli vakitler geçirdi.

ÖNCE PİKNİK SONRA ZİYARET

Hakan Karaduman, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü’ne bağlı Süleyman Yançatoral Çocuk Evleri Sitesi'nin sorumluluğu altında bulunan çocuklarla piknik yaptıktan sonra, hastanede tedavi gören çocukların bayramını kutladı.

Çocuklarla tek tek selamlaşıp sohbet eden Karaduman ardından çocuklarla birlikte piknikte yemek yiyip, çocukların sergilediği oyunları izledi. Hakan Karaduman sergilenen oyunların ardından çocuklara çeşit çeşit oyuncaklar hediye etti.

Piknikten sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Acil Servisi ve Çocuk Servisi’ne ziyarete giden Hakan Karaduman, tedavi gören çocukların bayramını kutlayıp, hediyeler verdikten sonra çocuklarla sohbet etti.

Hakan Karaduman, 23 Nisan'da tedavi gören çocukları unutmadıklarını belirterek, "Çocuklarımızın en sevinçli günü bugün. Bazı talihsizlikler dolayısıyla bu mutlu günlerini arkadaşlarının yanında değil de hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklarımız ve onların ailelerinin yanında olmak istedik. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Çocuklarımız hastanede olmasına rağmen bugünün 23 Nisan olduğunu bildikleri için çok mutlular. Biz de istedik ki böyle bir günde onların yanında olalım. İnşallah bu mutluluğumuz daim olsun. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar için mücadele ediyor, onlar için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

AY YILDIZLI BALON

Canik Belediyesi'nin önünde 23 Nisan etkinliklerine katılan İl Başkanı Karaduman, çocuklara ay yıldızlı balon hediye etti. 
 

Son Güncelleme: 23.04.2018 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.