banner388
banner390
banner410
banner408

Tat: “Atakum’u Türkiye’nin incisi yapmaya söz veriyorum”

Eğitimci Aylin Tat, CHP Atakum İlçe Belediye Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında Atakum Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

banner269

Tat: “Atakum’u Türkiye’nin incisi yapmaya söz veriyorum”

Eğitimci Aylin Tat, CHP Atakum İlçe Belediye Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında Atakum Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

13 Ekim 2018 Cumartesi 17:40
Tat: “Atakum’u Türkiye’nin incisi yapmaya söz veriyorum”

Samsun Haber - Eğitimci Aylin Tat, Cumhuriyet Halk Partisi Atakum İlçe Belediye Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında Atakum Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı. Basın açıklamasına CHP Samsun İl Başkanı Memhmet Kundak ve birçok parti teşkilatı katıldı.

“Partimin her kademesinde görev yaptım”

2004 yılından beri aktif olarak siyaset yaptığını söyleyen Eğitimci Aylin Tat, “Samsun’da doğdum ve büyüdüm. Tüm öğrenim hayatımı Samsun’da tamamladım. Henüz 22 yaşındayken isim annesi olduğum Gözlem Dershanesini kurdum ve 25 yıldır Samsun’da eğitime hizmet veren dershaneler kurup yöneticilik yaptı. Dershanede çalıştığım süre zarfında birçok öğrencinin hayatına dokundum. Mesleğimi çok seviyorum ve hala büyük bir zevkle icra ediyorum. Aktif siyasi hayatım 2004 yılında CHP Altınkum Belediye Başkan Adaylığı ile başladı. Belde Başkanlığından il başkanlığına kadar partimin her kademesinde görev yaptım” diye konuştu.

“Halkın Belediye Başkanı olmaya talibim

Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Tat, “Daha fazla kitlelere ulaşmak, sosyal belediyeciliğin ne anlama geldiğini ifade edebilmek, memleketimi daha iyi noktalara taşıyabilmek, gençlere umut olabilmek ve tüm canlılara sımsıkı sarılabilmek için “Halkın Atakum’u halk için, halkla birlikte yürüyeceğiz” sloganı ve inancı ile CHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Halkın Belediye Başkanı olmaya talibim. İnşallah Allah nasip eder Belediye Başkan’ı olursam Atakum’u Türkiye’nin incisi yapmaya söz veriyorum” şeklinde ifade etti.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2018-10-14 18:28:57

Metin Burma'dan başkası Atakum için hüsran olur...

Avatar
Hasan Tiryaki 2018-10-14 20:27:28

AKP'li başkanlar döneminde Atakum tüm yeşil alanlarını kaybetmekle birlikte binaların kaçak katlarında yaşanan patlama ile Atakum rezil hale geldi. Sokaklarda hiçbir düzenleme yok tek yaptığınız şey milletin parasını hamama gömmek oldu. Milletin yararına toplumsal hayata katkı sağlayacak bir tane iş yapmadılar.

Avatar
Selin 2018-10-14 10:11:25

Muhteswm iste aradigim baskan :)
Oylar kime gidecek belli oldu

Avatar
Serhat GÜLER 2018-10-14 16:32:10

CHP nin bu zamana kadar yaptığı işleride gördük önceki dönemlerde

Avatar
Mehmet 2018-10-14 23:24:58

İshak Taşçı beye oy yok
Oyum size Aylin hanım

Avatar
Atakumlu 2018-10-15 09:16:32

Hanımefendi kazanır mı kazanmaz mı bilmiyorum yolu açık olsun. Ancak, bildiğim bir şey var ki o da; mevcut belediye yönetiminde rant karşılığı kaçak katların artmış olduğu.

Avatar
ugur 2018-11-12 12:53:41

Cemil deveci bence en guclu aday olur