banner388
banner390
banner410
banner408

‘Taş Üstüne Taş Koyduk’

“Taş Üstüne Taş Koyduk” projesin eğitim gören özel öğrencilerin hazırlamış oldukları serginin açılışı Samsun Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

banner269

‘Taş Üstüne Taş Koyduk’

“Taş Üstüne Taş Koyduk” projesin eğitim gören özel öğrencilerin hazırlamış oldukları serginin açılışı Samsun Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

02 Haziran 2016 Perşembe 13:09
‘Taş Üstüne Taş Koyduk’

Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açılan sergiye Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Cumhuriyet Karakol Amiri Komiser İsa Sağır, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, SYDV İlçe Müdürü Hasan İrer, okul idareci ve öğretmeleri ile birçok sayıda davetli katılım gösterdi. Davetlilere sergiyi tanıtan Rehberlik Öğretmeni Senen Kadyrov, özel öğrenciler tarafında yapılan çalışmaların sabırla ve büyük çabalarla yapıldığını belirtti. Kadyrov, “ ‘Taş Üstüne Taş Koyduk’ projesi ile çocuklarımızın sadece boyama, resim yapmasından ziyade bir şeylerin farkına varması ve çalışıp üretmesini amaçladık” dedi.İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Mehmet Ali Katipoğlu, "Emeği geçen okul idarecisi, öğretmenlerimizi kutluyorum. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 
Belediye Başkanı Şahin ise “Okullarımızda derslerin yanında sosyal alanda, kültürel alanda, sanat alanında çalışmaların yapılması çok önemli. Çünkü öğrencilerimizin bazen ders olarak hayata atıldığında bir çok şey görüntüde kalır, kendi önünde yapmış olduğu sanatsal eserler ve o yönde kendini geliştirmesi ona bir değer katacaktır. O bakımdan bu çalışmaları çok anlamlı buluyorum” şeklinde konuştu. 
Özel öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları boyama, el işleri ve resim sergisini gezen konuklar emeği geçenlere teşekkür ettiler ve serginin iki gün daha açık kalacağı belirtildi.
 

Son Güncelleme: 04.06.2016 17:20
Anahtar Kelimeler:
SergiGençLiseEmek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.