banner388

Tarım Faurı ziyaretçilerini beklemeye devam ediyor

Samsun 5.Tarım Fuarı vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.  Peki fuarda neler var ? Ne zaman sona erecek ? İşte detaylar...

Tarım Faurı ziyaretçilerini beklemeye devam ediyor

Samsun 5.Tarım Fuarı vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.  Peki fuarda neler var ? Ne zaman sona erecek ? İşte detaylar...

28 Eylül 2019 Cumartesi 10:44
Tarım Faurı ziyaretçilerini beklemeye devam ediyor

Samsun TÜYAP’ta 5.’si düzenlenen Tarım Fuarı 29 Eylül akşamına kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Samsun’da üretilen organik  sebze ve meyveler, tarım makineleri ve yöresel ürünlerin beğeniye sunulduğu fuar 29 Eylül Pazar akşamına kadar açık olacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ)  fakültelerinden fuara katılan akademisyenler ve özel sektörde çalışan ziraat mühendisleri fuarın açılmasının kendiler ve halk için çok iyi olduğunu belirttiler.

Halkın ikinci günün de de yoğun ilgisi devam eden fuarda konuşan OMÜ Veteriner Fakültesi Veterinerlik Doğum ve Jinekolojisi Anabilim Dalından Arş. Gör. Fatih Büyükbudak, “Fuar olarak genel halkın ilgisini çok beğendik, çok fazla ilgi var. O alanda memnunuz güzel bir organizasyon yapmışlar. “ dedi.

"HALKI BİLİNÇLENDİRMEK ADINA BURADA BULUNUYORUZ"

Konuşmasında  bilinçlendirmek adına geldiklerini aktaran Büyükbudak, “Veteriner Fakültesini temsilen kongrede bulunuyoruz. Buradaki gözlemimiz şu yönde; Samsun’daki ilçelerde ikamet eden hayvancılıkla uğraşan insanlar, Veteriner Fakültesinin Hayvan Hastanesi hizmeti verdiğiyle ilgili çok bilgi sahibi değiller. Olsalar da yapılan işlemlerle çok fazla bilgi sahibi değiller. Biz bu amaçla halkı bilinçlendirmek adına burada bulunuyoruz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

"ÇOK FAZLA İLGİ VAR"

Fauara katılan bir başka isim ise  Veteriner Fakültesi Veterinerlik İç Hastalıkları(Dahiliye) Anabilim Dalı Arş. Gör. Zeynep Nurselin Çolak oldu. Çolak, “Fuar olarak genel halkın ilgisini çok beğendik, çok fazla ilgi var. O alanda memnunuz güzel bir organizasyon yapmışlar. Getirilen şeyler de güzel. Biz de halkı bu anlamda bir hizmet var, böyle bir hizmet veriyoruz bu konuda da bilgilendirmek için burada bulunuyoruz. Genel olarak da onlardan pozitif bir dönüş alıyoruz” ifadelerini kullandı.

"YÖRE HALKI İÇİN GÜZEL"

Fuarın açılmasının yöre halkı için güzel olduğunu ifade eden bir madencilik firmasının adına katılım gösteren  Ziraat Mühendisi Murat Cirit ise  “Genleştirilmiş kil agregası üreticisiyiz. Bizim ürünlerimiz topraksız tarımda, peyzajda, inşaat sektöründe gelecek vadeden uzun vadeli bir ürün. Fuarın açılması yöre halkı için güzel. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla çok fazla amatör üretici geliyor. Tarım hakkında birçok görüp alabiliyorlar. Bu konuda iyi. Aynı zamanda birçok firma bir çatı altında toplanıyor ve ikili ilişkiler kurma açısından güzel bir yer. İkili ilişkiler sonucunda birçok firmayla bağlantılarımız oldu. Biz yeni bir şirket daha doğrusu yeni bir ürün olduğumuz için birçok firmaya ürünümüzü tanıtma fırsatı bulduk. Biz Ankara firmasıyız, Samsun’da da bu şekilde bayilerimiz oldu ve ürünümüzü beğendiler” şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTüyap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.