banner388

Tarihi Merkezde Moral Yemeği

Samsun Vezirköprü'de Halk Eğitim Merkezi 7 İklimin Sesi Türk Halk Oyunları Topluluğu moral yemeği verdi.

Tarihi Merkezde Moral Yemeği

Samsun Vezirköprü'de Halk Eğitim Merkezi 7 İklimin Sesi Türk Halk Oyunları Topluluğu moral yemeği verdi.

18 Ocak 2017 Çarşamba 09:35
Tarihi Merkezde Moral Yemeği
Samsun Haber- Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Topluluğu tarihi Kervansaray’da moral yemeğinde buluştu. 

Halk Eğitim Merkezi 7 İklimin Sesi Türk Halk Oyunları Topluluğu’nun dönem sonu moral yemeğine 50 kursiyer, usta öğretici, topluluk yönetmenleri katıldı.

Topluluk yönetmenleri Levent Yılmaz ve İsmail Kesimoğlu ekip arkadaşlarının yorgunluklarını atabileceği ve eğlenebileceği bir etkinlik düzenleyerek ekibin yıl sonu gösterilerine enerji ve moral depolamalarını hedeflediklerini belirttiler.

Halk oyunlarının yaygınlaştırılmasının hedeflendiği ve topluluğun bu yönde etkinlikler düzenleyeceği 9 Mayıs’tan sonra gösteriler düzenleneceği kaydedilerek Vezirköprülüler kendilerini izlemeye davet edildi. 

Halk oyunları kursiyeri öğretmen Elif Kaya, en önemli kültürel değerlerden halk oyunlarına çok önem verdiğini, usta öğretici belgesi aldıktan sonra bu kültürü gelecek kuşaklara aktarmak istediklerini belirtti.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.