banner388

Tapuda yeni dönem

Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Faruk Dönmez, tapu hizmetlerinin, bilgi ve belgelerin elektronik ortama alınmasıyla daha kolay ve güvenli bir şekilde verilmeye başlandığını söyledi. 

Tapuda yeni dönem

Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Faruk Dönmez, tapu hizmetlerinin, bilgi ve belgelerin elektronik ortama alınmasıyla daha kolay ve güvenli bir şekilde verilmeye başlandığını söyledi. 

21 Mayıs 2019 Salı 11:48
Tapuda yeni dönem

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 172. yıldönümü nedeniyle Samsun Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Faruk Dönmez tarafından anıta çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. 

KOLAYLAŞTI

Törenin ardından açıklamalarda bulundan Bölge Müdürü Faruk Dönmez, “Ülkede yaşayan insanlar için mal emniyeti ve bunun devlet güvencesiyle korunması olduğu kadar, toprağa dayalı bütün üretim faaliyetleri ile mekan temini çalışmalarında kamuya hizmet verecek alanların temini ve düzenlenmesinde 1’inci derece hizmet verip, teknolojiyi yakından takip eden bir kurum olarak çalışıyoruz. Bilgi ve belgeler elektronik ortama alınarak, kurulan sistemler ile vatandaşımıza sunulan hizmetler daha kolay ve güvenli bir şekilde verilmeye başlanmıştır. Web Tapu sistemi ile vatandaşlarımız, taşınmazlarını internet üzerinden e-devlet üzerinden takip edip, yönetebilmektedirler. Bu şekilde başvuru yapabilir, taşınmazlarını görüntüleyebilir, konumunu haritada görebilir ve elektronik ortamda harçlarını ödeyerek yetki verebilmektedirler” ifadelerini kullandı.

Anıttaki tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTapu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dddd 2019-05-21 17:45:53

tiksiniyorum tapudaki rüşvet ve sahtekarlıklardan!!!! önceden kamera kaydı vardı ispat ediliyordu, peki şimdi? cumhuriyet tarihinin en kötü dönemini yaşıyoruz lanet olsun bana bunu yaşatanlara!!!!! Allah topunuzun belasını versin

Misafir Avatar
kjahshkasb 2019-05-22 08:18:15 @dddd

Çamur at izi kalsın Verme Kardeşim Sen rüşveti teklif edersen muhakkak alan bir kansız çıkar

Beğenmedim! (0)