banner388
banner390
banner410
banner408

Taner Tekin Samsunhaber.com’da

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın hafta içi her sabah 10.00’da sunduğu Uyan Samsun programının bugünkü konuğu MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin oldu.

banner269

Taner Tekin Samsunhaber.com’da

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın hafta içi her sabah 10.00’da sunduğu Uyan Samsun programının bugünkü konuğu MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin oldu.

29 Mayıs 2018 Salı 13:42
Taner Tekin Samsunhaber.com’da

Samsun haber - Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın hafta içi her sabah 10.00’da sunduğu Uyan Samsun programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin önemli açıklamalarda bulundu.

“Erken seçim beklentimiz vardı”

Erken seçim beklentilerinin olduğunu söyleyen Başkan Tekin, “ Aslında bu ülkede erken seçim beklentisi vardı. Çünkü Türkiye’nin içinde bulunduğu uluslararası gelişmeler değerlendirildiğinde Türkiye’nin erken seçime ihtiyacı vardı. Genel Başkanımızda bunları değerlendirerek grup konuşmasında erken seçim çağrısı yaparken de bu gerekçeleri sıraladı. O yüzden bir erken seçim beklentimiz vardı. Genel Başkanımız Ağustos ayında bir seçim önerisinde bulundu ama o temsili bir tarihti. Sonuçta karar verilmeden önce bir istişare yapıldı ve o istişare sonucunda 24 Haziran kararı alındı. Siyasi partiler her an seçim olacakmış gibi hazır olmak zorundadır. Biz her zaman seçimlere hazırız. ” diye konuştu.

“CHP’de Yenikapı’daki ruh yoktu”

“Bu süreci ve ittifakı anlamak için daha geriye gitmek gerekiyor. 15 Temmuz’u hatırlamak gerekiyor. 15 Temmuz gecesi bu ülkenin nasıl bir işgalden kurtulduğunu hatırlamak gerekiyor. Hiçbir şeyin arık 15 Temmuz’dan öncesinde olduğu gibi olmaması gerektiğini ayırt etmek gerekiyor. Çünkü 15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değildi. 15 Temmuz’da kendiliğinden oluşan, Yenikapı’da da birlik ve beraberlik dediğimiz bu ruhun CHP’de olmadığını hepimiz gördük” dedi

“Kardeşlik teröristle yapılmaz”

“Bu ülkede çözüm süreci rafa değil çöplüğe atıldı. Milliyetçi Hareket Partisinin de bu ülkede var olduğu sürece çözüm sürecinin bir daha gündeme girmesi ve uygulanması mümkün değildir. Bu ülke çok büyük zararlar gördü. Çözüm sürecini o dönemde biz çok ağır şekilde eleştiriyorduk. Hatta neredeyse Milliyetçi Hareket Partisinin dışında hiçbir siyasi parti çözüm sürecini eleştirmiyor hemen hemen herkes destek oluyordu. Barışı ve kardeşliği Milliyetçi Hareket Partisi de istiyor ama barış ve kardeşlik teröristle yapılmaz. Terörle pazarlık ve müzakere olmaz. Terörle sadece mücadele edilir” şeklinde konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 30.05.2018 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.