banner388

Talha Dağ’dan Samsunhaber.com’a Ziyaret

AK Parti Samsun Aday Adayı Talha Dağ, Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

Talha Dağ’dan Samsunhaber.com’a Ziyaret

AK Parti Samsun Aday Adayı Talha Dağ, Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 13:09
Talha Dağ’dan Samsunhaber.com’a Ziyaret

Samsun haberSamsunhaber.com’u ziyarette bulunan 27.Dönem Milletvekili AK Parti Samsun Aday Adayı Talha Dağ, çalışma ofisini gezerek çalışanlarla sohbet ederek onlardan bilgi aldı.

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan ile birlikte erken seçimle ilgili konuşan Dağ, ileriye dönük birçok faaliyetlerinin olduğunu belirtti.

Aday Adayı olarak seçilirse yapmak istediklerini 4 konu başlığı altında topladığını söyleyen Dağ, “Samsun’un için değişik alanlarda birçok projemiz var ve bunların hazırlıklarını yapıyoruz. Önümüzdeki süreç içinde bir Samsunlu olarak aday adaylığına başvurmak istedim. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Biz 4 başlık altında konularımız topladık ve o konulara yoğunlaşıp çalışmak istiyoruz. Bunların arasında ilk sırayı gençlik daha sonra sağlık, turizm, spor alanları almaktadır. Gençlik ile ilgili hedefimiz şudur. Samsun için aktif ve dinamik bir yapıya getirilmesi ve bu kapsamsa gençlik projelerimiz var. Gençlikle ilgili yapılan yatırımları daha da aktif hale getirmek istiyoruz. Bazı projelerin öne çıkarak Türkiye’de örnek olmasını istiyoruz. Hem bölge hem de şehir hastanesinin bir an önce yapılması için çalışmak istiyoruz. Mevcut olan hastanelerimizin donanımlarının daha iyi hale getirilmesini istiyoruz. Turizmle ilgili de birçok projemiz var. Samsun spor alanında Samsun’da örnek gösteriliyor. Biz gençleri aha da teşvik edip projelerimizi ona göre hazırlıyoruz” dedi.

Talha Dağ Kimdir?

1992 Samsunlu doğumlu olan Talha Dağ eski bir aday adayıdır. Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Dağ, şuan arkadaşlarıyla kurmuş olduğu bir yazılım şirketinde Bilgisayar Mühendisi olarak çalışmaktadır. Sivil Toplum kuruluşlarında aktif halde rol alan Dağ, Gençlik temsilcilikleri ve İl Başkanlıkları görevlerinde bulundu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 07.05.2018 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmed Arif 2018-05-07 20:09:07

Hadi bi gidin işinize be...Dünkü çocuk vekillik yapacak. Aklı sıra parsadan pay alacak... Senin gibiler yarın X partisi güçlü olunca , onun peşine takılır. İdoloji yok sizin gibilerin. Tek ideolojisi güçlünün yanında olmak.