banner388
banner390
banner410
banner408

Taksiciyi gasp eden zanlı tutuklandı

Samsun'da bir taksiciyi gasp ettiği iddia edilen genç, mahkemece tutuklandı.

banner269

Taksiciyi gasp eden zanlı tutuklandı

Samsun'da bir taksiciyi gasp ettiği iddia edilen genç, mahkemece tutuklandı.

20 Ekim 2020 Salı 19:30
Taksiciyi gasp eden zanlı tutuklandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi'nde bir lokantada silahla M.O.'yu yaraladığı ileri sürülen E.K.(30), olaydan bir saat sonra da Cumhuriyet Meydanı'nda bindiği taksi şoförüne Hürriyet Mahallesi Çiftlik Caddesi'nde silah çekerek aracı gasp etti. Polis ekipleri olayla ilgili E.K.'yi gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan E.K. bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Gasp ve yaralama suçundan nöbetçi mahkemeye ayrı ayrı ifade veren E.K., yaralama suçundan serbest kalırken gasp suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunGaspTutuklama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan Yılmaz 2020-10-21 02:34:35

Hep bu uyuşturucunun etkisi ayılınca hatırlamıyorlar ne yaptıklarını

Avatar
samsunlu 2020-10-21 10:30:08

ya kardeşim bu adam suçlu siz birde yüzünü kapatıyorsunuz.kimse görmesin başkasınıdamı dolandırsın kimse tanımasın diyemi kapatıyorsunuz