banner388

Taha Balcı Samsunspor’un radarında 

Kırmızı beyazlı ekibin şampiyon Keçiörengücü takımının başarılı forveti Taha Balcı’yı büyüteç altına aldığı iddia edildi. 

Taha Balcı Samsunspor’un radarında 

Kırmızı beyazlı ekibin şampiyon Keçiörengücü takımının başarılı forveti Taha Balcı’yı büyüteç altına aldığı iddia edildi. 

13 Haziran 2019 Perşembe 11:37
Taha Balcı Samsunspor’un radarında 

Samsunspor Haber – Samsunspor, şampiyon Keçiörengücü’nün forveti Taha Balcı’yı büyüteç altına aldı. Ankara ekibinde başarılı bir geçiren ve attığı gollerle takımını bir üst lige taşıyan 30 yaşındaki oyuncu ile ilgili çalışmaların başlatıldığı iddia edildi. Taha Balcı ile ilgili nihai kararı takımın yeni teknik direktörü İrfan Buz’un vereceği öğrenilirken; oyuncunun resmi teklif gelmesi durumunda Samsunspor’da oynamayı istediği de sızan bilgiler arasında. 

ÖNCELİK GİDECEK OYUNCULAR 

Taha Balcı’nın yanı sıra Tuzlaspor’un forveti Murat Yılmaz ile de ilgilenen kırmızı beyazlı ekibin yakın bir dönemde kadrosuna katmak istediği oyuncularla görüşmelere başlayacağı açıklandı. Ancak önceliğin şişkin olan kadronun ideal sayıya indirilmesi. Bunun içinde teknik direktör İrfan Buz ve ekibinin yoğun bir tempoda çalıştığı öğrenildi. Kırmızı beyazlı taraftarlar, gündeme gelen Taha Balcı ve Murat  Yılmaz’ın transferlerinin gerçekleşmesinin takıma büyük katkı sağlayacağı yönünde sosyal medyada görüş bildiriyorç 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canan 2019-06-13 12:25:30

trabzonluları doldurun takıma hayrını görürürsünüz!!yok böyle bindiği dalı kesen bir camiaaa !!!!!

Avatar
Canik 55 2019-06-13 15:22:59

Geçen sezon çok beğendiğim akıllı bir santrafor. İnsAllah olur

Avatar
Kaplan Mustafa 2019-06-13 21:14:44

Kadromuz bu ligin en usduzez kadrosuna sahip çok fazla kadroyla oynamadan sol iç sah açık okkalı ve vurduğunu oturtan hava hakimiyeti yüksek birde forvet bulunursanız bu sene çok rahat lig atlariz

Avatar
Elli5 2019-06-13 12:19:46

Adam Üst lige çıkmış gelir mi senin ligine bırakın bu işleri

Avatar
BIRAKIN BU TOPCULARI 2019-06-13 14:04:02

AÇIN GÖZÜNÜZÜ KARDEŞİM.
FİZİK GÜCÜ YÜKSEK VE MÜCADELEYE DAYALI BİR LİG BURASI.
NAMAGLUP ŞAMPİYONLUK HEDEFLEYİN. .
SÜPERLİĞDEN KARAKTERLİ VE KALİTELİ TOPÇU ALIN MİLLİ KALECİ ALIN.
BOŞ HAYALLERLE BİR SENE DAHA KAYBETMEYELİM.
PARA VAR AKIL VAR TECRÜBE VAR BİRAZ CESARET.

Avatar
Bu ligden topçu almayın 2019-06-13 14:28:44

Süper ligden adam gibi kaliteli topçular alın. Iyi olsalar bu yasta bu liglerde oynamazlar. Yuksel yildirimin parasini bu senede bosa harcatmayin.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-06-13 18:29:50

Samsun spor Şampiyon olacaksa Mutlaka Taha Balcı yi almalı.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-06-13 19:25:24

Lütfen bos yorum yapmayalim Taha Balcı gerçekten de çok kaliteli bur futbolcu.Nereli olduğunun ne önemi var?Bize Yararı var mi yok mu? Biz ona bakmalıyız.