banner388

Suudi Arabistan’da Samsun standına yoğun ilgi

Suudi Arabistan’da bulunan fuara katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin standı büyük ilgi görüyor.

Suudi Arabistan’da Samsun standına yoğun ilgi

Suudi Arabistan’da bulunan fuara katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin standı büyük ilgi görüyor.

01 Mart 2018 Perşembe 14:45
Suudi Arabistan’da Samsun standına yoğun ilgi

Samsun haber - Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde Cidde Hilton Oteli Hall salonunda JTTX8 Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı başladı. Bugün başlayan fuar 2 mart 2018 tarihinde sona erecek. Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’na katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin standı büyük ilgi görüyor.

Fuara katılan heyet arasında Samsun Valiliği, Kalkınma Ajansı, Ticaret Odası ve Samsunlu turizm ve seyahat şirketleri de bulunuyor.  

RÜYA ŞEHİR SAMSUN

Geçtiğimiz yıllar Samsun’a gelen Suudi iş gazetecilerin ‘Böyle bir şehir ancak rüyada olur’ demesi üzerine fuarda Büyükşehir Belediyesi standa "Rüya Şehir Samsun” ismini verdi. TC Cidde Başkonsolosu Akif Menevşe, Kültür ve Turizm Müşaviri Metin Bilge ile Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da Samsun standı ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Eğitim Daire Başkanı Necmi Çamaş ve beraberinde heyet fuarda ziyaretçilere Rüya Şehir Samsun’u anlatıyor.

SAMSUN YAŞANILABİLİR DÜNYA ŞEHRİ

Cidde Başkonsolosu Dr. Akif Menevşe yaptığı açıklamada "Cidde düzenlenen bu seneki fuar turizm sezonu başlamadan Türkiye’nin böyle güçlü bir tanıtım atağı yapması çok olumlu ve uygun bir zamanda gerçekleştirmesi, 2018 turizm sezonu için umut vericidir. Bunu burada her görüştüğümüz bölge ülkesinden gelen kardeşlerimiz dile getirmektedir. Samsun’umuz yaşanılabilir bir dünya şehri. Bu güzelliklere sahip bir şehir bölge ülkeleri tarafından keşfedilmesi mutluluk vericidir” Dedi.


TATİL YAPIN, MÜLK SAHİBİ OLUN

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş ise “ Samsun dünyada yaşanabilecek en güzel yerlerden birisidir. Güven içinde, huzur içinde 24 saat ailenizle rahat bir şekilde tatil yapacağınız, mülk sahibi olabileceğiniz bir şehirdir. Samsun sizin de evinizdir" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kudret 2018-03-01 16:13:23

Aman ilgileri de lazım değil kendileri de. Uzak dursunlar milletimizden, toprağımızdan.

Avatar
Asaf 2018-03-02 08:03:56

Çok büyük iş yaptınız... kim istiyorki onları burada... yazık milletin parasını gereksiz fuarlarda saçıyorsunuz.. zaten fuar da hikaye size gezme olsun