banner388

Süslü: Binlerce çiftçi mağdur olacak

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesine tepki göstererek, bu kararın binlerce işçiyi, mağdur edeceğini söyledi.

Süslü: Binlerce çiftçi mağdur olacak

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesine tepki göstererek, bu kararın binlerce işçiyi, mağdur edeceğini söyledi.

24 Şubat 2018 Cumartesi 10:53
Süslü: Binlerce çiftçi mağdur olacak

Samsun haberAfyon, Alpullu, Bor, Burdur, Çorum , Elbistan, Erzincan, Erzurum, Ilgın, Kastamonu, Kırşehir, Muş, Turhal ve Yozgat'taki fabrikalarının özelleştirilmesine tepki gösteren İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, AK Parti hükümetinin önce Tekel'i özelleştirip tütünü bitirdiğini şimdi ise de şeker fabrikalarını özelleştirerek pancarı bitirmeye çalıştığını belirterek, "AK Parti hükümeti, ülkenin milli değerlerini, üreten fabrikalarını yangından mal kaçırır gibi tek kalemde satacak. Binlerce işçiyi, şeker pancarından ekmek kazanan binlerce çiftçiyi mağdur edecek. Ülkemizdeki bütün verimli şeker fabrikalarını satıyorlar. Ülkemiz topraklarında şeker pancarı üretimi büyük bir tehlikeye girecek. Bu özelleştirmeler sonucu fabrikaların kapanmasıyla birlikte göç daha da artacak. Bu yanlış, milli menfaatlere aykırı uygulama ve politikalardan bir an önce vazgeçin. Tarlaya ekiminden fabrikaya dökülene, fabrika çıkışından sofraya gelene kadar bir silsile halinde geçimini sağlamaktadır. Her konuşmalarında milli ve yerli kavramlarını ağızlarından düşürmeyen, halkımızın milli ve vicdani duyguları üzerinden prim yapmaya çalışan iktidar partisinin yetkilileri bu süreçte sus pus olmuş, maalesef lâl kesilmişlerdir. Şeker fabrikası gibi bir servet herkesin siyasi geleceğinden büyüktür. Bugün bu özelleştirmeye verilen onay, yarının rantına ve yağmasına verilen onaydır" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2018 08:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-02-24 11:27:22

Yağma ve talana devam. Devletin bütün mal varlıkları yabancıların eline geçti. Türkiye ekonomik olarak ambargo ve işgal altında bütün bunlar akp eliyle yapıldı. Bunlara rey verenlerin hepsinin bu işte vebali var. Allah ıslah etsin.

Avatar
Vatanperver 2018-02-24 11:14:14

Siz ve sizin gibilerin olumsuz eleştiri yaptıklarında vardır bir olumlu taraf vesselam..,

Avatar
Osman soylu 2018-02-24 11:48:39

15 yıldır aynı teraneler mağdur olan yok.

Avatar
Bilal 2018-02-24 19:54:15

çiftçi mi kaldı? kalanlar da emekli maaşına bağlandı, kim çalışacak kim üretecek?

Avatar
Anlamazlar 2018-02-26 08:32:19

Bu yapılan sadece ekonomik olarak tehlijeli değil, ay nızamanda Türk Milletini mısır şurubu na mahkum etmektir. Mısır şurubu genetiği değiştirilmiş mısırdan üretilmektedir. O nedenle ülkemizde bu kadar sık kanser vakası vardır. Özal zamanında beri sistematik olarak tohum üzerinde büyük oyunlar dönüyor. Bilen biliyor bilmeyenede konuşuyor!