banner388
banner390
banner410
banner408

Şüpheli şahıs polisi alarma geçirdi

Samsun’un Bafra ilçesinde yabancı uyruklu şüpheli şahıs, polis ekiplerini alarma geçirdi.

banner269

Şüpheli şahıs polisi alarma geçirdi

Samsun’un Bafra ilçesinde yabancı uyruklu şüpheli şahıs, polis ekiplerini alarma geçirdi.

04 Ekim 2020 Pazar 14:46
Şüpheli şahıs polisi alarma geçirdi

İlçe emniyet müdürlüğünü arayıp durumu haber veren bir vatandaş, şüphelendiği yabancı uyruklu kırmızı sırt çantalı bir şahsın Kemal Paşa Mahallesi'nde dolaştığı ihbarında bulundu. Kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri şahsı durdurarak inceleme yaptı. Ekipler yaptıkları incelemede yabancı uyruklu şahsın Bafra’ya otomobili ile birlikte geldiğini, İsaklı Mahallesi Bafra Devlet Hastanesi karşısında aracını park ettiğini tespit etti.

Yabancı uyruklu şahısla birlikte otomobilin yanına giden ekipler burada şahsın pasaportunda ve otomobilde inceleme yaptı. Yapılan incelemede Alman uyruklu İtalyan vatandaşı ve doktor olduğu, 16 Şubat 2020 tarihinde Türkiye’ye giriş yaptığı ve pandemi sebebiyle 11 Kasım 2020 tarihine kadar izinli olduğu tespit edildi.Türkiye’de bulunma nedeninin ise iltica talebinde bulunmak olduğunu söyleyen şahıs, sakalı ve kıyafetinden dolayı bu tür olayların başına geldiğini söyledi. İsminin Daniel olduğu öğrenilen şahıs, yapılan incelemelerin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2020-10-04 15:58:55

bu genç yaklaşık üç hafta önce ilkadım ilçesi uğur mumcu parkındaki gastronomi fuarında yemek yiyordu gece ( aynı kıyafet ,çanta, sakal...

Avatar
Sağlam55 2020-10-05 11:52:04

çok büyük ihtimalle mossad veya kgb ajanı

Avatar
osb 2020-10-10 09:04:24

şu adama hayrına bi kayafet falan alsalar bari.