banner388

Süper Kupa’da bıçak atan kişi gözaltında

Geçtiğimiz Pazar günü Samsun’da oynanan karşılaşmada sahaya bıçak atan kişi Konya’da yakalandı.

Süper Kupa’da bıçak atan kişi gözaltında

Geçtiğimiz Pazar günü Samsun’da oynanan karşılaşmada sahaya bıçak atan kişi Konya’da yakalandı.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 18:01
Süper Kupa’da bıçak atan kişi gözaltında

Samsun Haber - Hafta sonu Samsun’da Süper Kupa heyecanı yaşandı. Binlerce taraftar Samsun’da yeni inşa edilen Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda tribünlerdeki yerini aldı. Fakat karşılaşmada öne çıkan olay taraftarların çıkarmış olduğu olaylar oldu.

Sahaya bıçak atılmıştı

Maç boyunca küfürlü tezahüratlara atılan ses bombaları ve meşaleler eşlik etti. Karşılaşmanın bitiş düdüğünde ise sahaya giren taraftarlar olayların başka bir boyutunu oluşturdu. Hele bir olay avrdı ki saha içerisine atılan Beşiktaşlı futbolcu Quaresma’nın hakeme teslim ettiği bıçak. Maçta öne çıkan detay oldu.

Bıçağı atan şahıs gözaltına alındı

O bıçağı stada atan taraftar Konya’da yakalandı. Şahsın gözaltına alındığını Konyaspor Başkanı Ahmet Şan kendilerine gelen bilgiden yola çıkarak açıkladı. Şan, gerekli tedbirlerin alınmadığını söylerken ''Orada da gereken tedbirler belki alınmamıştır ama emniyetin bir zaafı var, buna sığınmadan maç izlemeye gidilmesi gerekiyordu. Münferit bir şahsın, o şahısta bugün Konya’da gözaltına alındı. Bize verilen bilgiye göre sahaya bıçağı atan kişi. Onun yaptığı eylem tüm camiaya mal edilmemesi gerekir. İnşallah bu tekerrür etmez.''dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2017 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPORLU 2017-08-10 03:11:40

KONYA BAŞKANI ŞAHIS TANINMIYOR DİYORDU YALANCI BAŞKAN SEN BÖYLE OLDUKÇA BU TARAFTAR BOZUNTULARI SENİN BAŞINA ÇOK İŞ AÇAR VERECEN BUNLARA 1 SENE CEZA SEYİRCİSİZ BAK BİR DAHA OLUYORMU