banner388
banner390
banner410
banner408

Sümeyye Erdoğan Bayraktar: 'Ölümü öldüren millet, artık hiçbir şeyden korkmaz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Samsun Şubesi’nin açılışı için geldiği Samsun'da 'Ölümü öldüren millet, artık hiçbir şeyden korkmaz' dedi.

banner269

Sümeyye Erdoğan Bayraktar: 'Ölümü öldüren millet, artık hiçbir şeyden korkmaz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Samsun Şubesi’nin açılışı için geldiği Samsun'da 'Ölümü öldüren millet, artık hiçbir şeyden korkmaz' dedi.

29 Eylül 2016 Perşembe 17:43
Sümeyye Erdoğan Bayraktar: 'Ölümü öldüren millet, artık hiçbir şeyden korkmaz'

KADEM Samsun Şubesi’nin İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Paşa Konağı’nda gerçekleşen açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı ve KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ve Hasan Basri Kurt, Garnizon Komutanı ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ünsal Ağaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ Rektörü Prof.Dr. Sait Bilgiç, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG Albay Murat Özer, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe belediye başkanları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları ve KADEM üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan KADEM Samsun İl Temsilcisi Meral Kıvırcı’nın konuşması sonrasında kürsüye çıkan KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz, KADEM olarak Türkiye genelinde 15’inci temsilciliğini Samsun’a açtıklarını belirterek, “15 Temmuz darbe girişimi çok eski yıllara dayanan bir projenin tezahürüdür, öyle bir gecede ortaya çıkmamıştır. Bu girişim vatanımızı yok etmeye çalışan bir işgal girişimidir ve bu girişimi lanetle kınıyoruz. KADEM 8 Mart 2013 tarihinde kurulmasına rağmen ses getiren, dikkat çeken, farkındalık oluşturan çok sayıda faaliyete başarı ile imza attı” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı ve KADEM Genel Başkanı Süreyya Erdoğan Bayraktar ise, “Kadın hakkı insan hakkı demektir, kadın ve erkek birbirini bütünleyen iki farklı cinstir ve bu bağlamda toplumsal hayatın paylaşılması gerekir. Toplumun her alanında ortak temsiliyet icap eder ve zaten bu dengenin sağlandığı toplumlar daha başarılıdır ve daha demokrattır. Türkiye’de de ortak temsiliyet alanı gittikçe genişliyor, 2002 yılında 24 kadın milletvekili varken, 2016 yılında 81 kadın milletvekilimiz var. 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde her şeyden önce fert fert hepimiz yalnız olmadığımızı anladık. Ne mutlu ki milletimiz demokrasi yolunda destansı bir yürüyüşe imza attı. Düşünün ki bir kadın tek başına ‘kimseyi bekleyemem dedim dışarı çıktım çünkü vatan mücadelesi beklemez’ diyerek gece yarısı yola çıkıp tankın karşısına dikildi. Safiye Bayat’ın bu örneğindeki gibi pek çok kadınımız canını hiçe sayarak ülkesine, değerlerine ve bayrağına sahip çıktı, bu nedenle de bu asil duruşa çok şey borçluyuz. On yıllardır bir takım güçler tarafından üzerine toprak atılmaya çalışılsa da ne mutlu ki milli düşence hala diridir, canlıdır ve bu sayede milletimiz bu hain girişimin darbeden öte bir işgal girişimi olduğunu fark edip ona göre tavır almıştır. 15 Temmuz tarihimize bir milletin ölümü öldürdüğü gün olarak geçti ve ölümü öldüren millet artık hiçbir şeyden korkmaz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.09.2016 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.