banner388

Süleyman Erkan'dan Samsunhaber.com'a ziyaret

Eğitimci-Yazar Süleyman Erkan, Samsunhaber.com'u ziyaret etti.

Süleyman Erkan'dan Samsunhaber.com'a ziyaret

Eğitimci-Yazar Süleyman Erkan, Samsunhaber.com'u ziyaret etti.

07 Aralık 2018 Cuma 15:19
Süleyman Erkan'dan Samsunhaber.com'a ziyaret

Ağustos ayında Heybemdekiler adlı bir kitap çıkaran Eğitimci-Yazar Süleyman Erkan, Samsunhaber.com'u ziyaret etti. Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ve Samsunhaber.com Haber Müdürü Nevin Aydoğan ile kitabı üzerine sohbet eden Erkan, düzenleyeceği söyleşi ve imza gününe davet etti.

8 aralık Cumartesi günü İlkadım ilçesindeki Tuti Kafe Kültür Sanat Evi'nde düzenlenecek olan söyleşi ve imza gününe tüm Samsun halkını davet eden Erkan, kitabıyla ilgili olarak da şu cümleleri kullandı:
" Yıllardır emek ve sabırla düşüncelerimi yazıya aktardım. Her sözcüğün ağırlığının bilinciyle hareket ettim. Söyleyene kadar düşünce senin tasarrufundadır. Söz ağızdan çıktıktan sonra insanların ortak malıdır. Çünkü her birey önceki bireylerin tecrübelerinin ışığında medeniyetteki yerini alarak bilimin sonsuz sırlarına doğru yolculuk yapar. Yaptığımız, söylediğimiz şeyler dönüp dolaşır yine sizin kulağınıza ulaşır. Bazen kısa sürede bazen uzun yıllar sonra ulaşır. Yaptığımız her hareket ve söz size dönmek üzere yola çıktı bile…"

Süleyman Erkan'a ziyaretinde eğitim danışmanı ve Samsun Umut sitesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Tutuoğlu da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.