banner388
banner390
banner410
banner408

Soyunuz nereye dayanıyor

Samsun haber.com ekibi olarak bugün de Samsunlulara e-Devlet üzerinden soyağacı uygulamasını kullanıp kullanmadıklarını sorduk. Bakın Samsun halkı neler söylemiş.

banner269

Soyunuz nereye dayanıyor

Samsun haber.com ekibi olarak bugün de Samsunlulara e-Devlet üzerinden soyağacı uygulamasını kullanıp kullanmadıklarını sorduk. Bakın Samsun halkı neler söylemiş.

15 Şubat 2018 Perşembe 17:22

Samsun haber - e-Devlet soyağacı sorgulama işlemlerinin yeniden aktif hale gelmesi ile birlikte, e-Devlet şifresi olmayan yada şifresini hatırlamayan binlerce kişi, şifresini öğrenmek için neler yapması gerektiğini araştırmaya başladı.Samsunhaber.com olarak halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bugün de E-Devlet üzerinden soyağacı uygulamasını Samsunlulara soralım dedik.

Samsunluların geneli şöyle konuştu:

Gayet mantıklı bir uygulama olmuş. İnsanlar soyağacı uygulamasını kullanarak geçmişe dönük birkaç şey öğrenebilir. Sistemi kullanmaya çalışıyoruz ama bir türlü sıra gelmiyor. Henüz kullanamadık ama merak ediyoruz. Geçmiş kayıtlara ulaşmak zor ama yine de güzel bir uygulama olmuş. Giriş yaptık ama yoğunluktan dolayı sonucu bekliyoruz.

Haber:Müberra TAŞÇI

Kameraman:Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 17.02.2018 09:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur 2018-02-15 17:54:06

%100 Alaçamlıyım :)

Avatar
ahmet 2018-02-16 12:18:46

ben bu sistemin düzgün yapılmadığını gördüm ben şuanda zaten anne tarafımı ve baba tarafımın nereden geldiğimi biliyordum burada önemli olan dedelerim oralara nereden geldi devamı yok mesala ben adanadayım dedem maraştan gelmiş buraya ama dedem maraşa nerden gelmiş devamı yok