banner388

Soygun yapan gençler bakın nerede yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde 20'li yaşlarda iki genç, bir gümüşçü dükkanımı soyduktan sonra eğlenmek için gittikleri pavyonda yakalandılar.

Soygun yapan gençler bakın nerede yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde 20'li yaşlarda iki genç, bir gümüşçü dükkanımı soyduktan sonra eğlenmek için gittikleri pavyonda yakalandılar.

24 Şubat 2018 Cumartesi 09:30
Soygun yapan gençler bakın nerede yakalandı

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesinde 24 yaşındaki U. T. ve 21 yaşındaki S.A.S. adlı gençler, bir gümüşçü dükkanının vitrin camını ve kapı camını taş ve sandalye ile vurarak kırıp, içeri girerek piyasa değeri toplam 18-19 bin lira tutarında 45 adet çeyrek altın, 90 adet gümüş yüzük, 200 adet tespih, 90 adet saat, 1 adet labtop bilgisayar çaldılar.

2 genç, kameralara yakalanmamak için iş yerinin güvenlik kamerasını yerinden söktüler, ancak başka bir iş yerinin güvenlik kamerasına yakalandılar. 

Pavyonda eğlenirken yakalandılar

 İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, gümüşçüyü soyan gençleri bir pavyonda eğlenirken yakaladı. Gözaltına alınan hırsızlarla birlikte çeyrek altınlar hariç diğer çalınan malzemelerin bir kısmı ele geçti. 

"Vitrinde hiçbir şeyim kalmamış" 

İş yeri soyulan Rıfat Zengin, olayla ilgili şunları söyledi:

"Hırsızların 7-8 tane sabıkaları var. Benim canımı yakmışlar, benden öncekileri de yakmışlar. Ben istiyorum ki benden sonrakilerin canını yakmasınlar. Bu adaleti kim sağlıyorsa hakim ise, savcı ise artık bunları salmasınlar da insanların canı da yanmasın. Benim vitrinde hiçbir şeyim kalmamış. Adalet varsa olduğuna da inanıyorum en ağır cezayı vermesini istiyorum. 45 tanesi çeyrek altın olmak üzere 18-19 bin liralık zararım var. Benden başkası da zarar görmesin, adalet sağlansın lütfen. Benim iş yerimden hırsızlık yapıp pavyona eğlenmeye gitmişler. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum." 

Nöbetçi mahkemeye çıkan iki kafadar, tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 24.02.2018 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-02-24 11:36:40

Türk adalet sisteminin acilen elden geçirilmesi gerekiyor. Yasalar masum vatandaşı korumuyor. 8-10kere aynı suçtan sabıkası olanlar elini kolunu sallayarak sokaklarda geziyor can yakmaya devam ediyor. Belli ki iflah olmayacaklar. O halde tek çözüm; beş para etmez hastalıklı bendenlerini ortadan kaldırmak ve herkes için huzuru temin etmektir.

Avatar
Adige 2018-02-24 10:16:14

Yeni nesil bonzaici gençlik vatanı size emanet.

Avatar
sasa 2018-02-24 20:43:00

yarin dışardalar denetimli serbeslik:D