banner388
banner390
banner410
banner408

Sosyal medyada gündem olmuştu: İşte cezası

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve 1 yaşında bebeği bulunan kadının cezası belli oldu.

banner269

Sosyal medyada gündem olmuştu: İşte cezası

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve 1 yaşında bebeği bulunan kadının cezası belli oldu.

01 Mart 2018 Perşembe 15:05
Sosyal medyada gündem olmuştu: İşte cezası

Samsun haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün eyalet ablası olduğu iddia edilen  kadına operasyon düzenledi.

"İlkadım eyalet ablası" olarak tabir edilen örgüt yöneticisi olduğu ve ByLock kullandığı iddia edilen firari D.E. ile eşi firari FETÖ şüphelisi E.E. saklandıkları gaybubet evinde yakalandı. E.E.'nin sorgusu devam ederken Derya E. ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

D.E. çıkarıldığı mahkemede bebeği olup emzirdiği için elektronik kelepçe katılmak şartı ile ev hapsi verilip serbest bırakılmasına karar verildi. Samsun Adliyesi Denetimli Serbestlik Bürosuna sevk edilen D.E.'ye elektronik kelepçe takılacak.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta "Bu fotoğraftaki bebeğin adı Semih, 1 yaşında ve anne sütü alıyor halen. Annesi Derya ve babası Erdal Erkan Samsun'da bugün gözaltına alındılar. Semih bebek komşuya bırakıldı, anneanne Eskişehir'den yola çıktı ve beni yoldan aradı. Bu vicdansızlığa son verin" diyerek FETÖ'nün eyalet sorumlusu olduğu iddia edilen kadına sahip çıkmıştı.

Kaynak: İHA
 

Son Güncelleme: 02.03.2018 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memati 2018-03-01 17:42:48

Yanliş karar iceri atcaklardi bebesini düşünmeyeni siz nie düşünüyorsunuz

Misafir Avatar
manam61 2018-03-02 09:48:25 @Memati

aynen devlet ve vatan hainlerıne sahıp cıkmayın zaten cocuğu serbest bırakılsın diye yaptı ahlaksız

Beğenmedim! (1)