banner388
banner390
banner410
banner408

Sonunda Onuda Çaldılar !

Canik ilçesinde bir inşaatın kablolarını çaldıkları öne sürülen kişiler suçüstü yakalandılar.

banner269

Sonunda Onuda Çaldılar !

Canik ilçesinde bir inşaatın kablolarını çaldıkları öne sürülen kişiler suçüstü yakalandılar.

01 Temmuz 2016 Cuma 13:56
Sonunda Onuda Çaldılar !

Gerçekleşen olay Canik ilçesindeki Yaşar Doğu Mahallesinin Sanır Sokağında bir inşaatta gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, devriye olarak gezen polisler Sanır Sokakdaki bulunan bir inşaatta 2 kişiyi gördü. İnşaatın olduğu yere giden devriye polisler burada M.S (27) ile K.U.’yu (23) inşaattan kabloları kesip bir çuvalın içine koyarken suçüstü yakaladlar. İl Emniyet Müdürlüğünde verdikleri ifadelerde K.U., suçlamaları kabul ederek pişman olduğunu belirtirken, M.S. ise inşaata sadece tuvalet ihtiyacını karşılamak için girdiğini söyledi. 
Şüpheliler sorguları tamamlandıktan sonra Samsun Adliyesi’ne sevk edildiler. Şüpheli M.S. nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine yollanırken, K.U. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 01.07.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.