banner388

SON DAKİKA! Yenimahalle Vatan Kavşağı’nda kaza!

Yenimahalle Vatan Kavşağı’nda kaza meydana geldi. Kazada bir araba takla attı. Takla atan arabayı kullanan A.A. hafif yaralandı. Polis ekipleri inceleme başlattı.

SON DAKİKA! Yenimahalle Vatan Kavşağı’nda kaza!

Yenimahalle Vatan Kavşağı’nda kaza meydana geldi. Kazada bir araba takla attı. Takla atan arabayı kullanan A.A. hafif yaralandı. Polis ekipleri inceleme başlattı.

26 Şubat 2018 Pazartesi 22:05
SON DAKİKA! Yenimahalle Vatan Kavşağı’nda kaza!

Samsun haber - Kaza saat 21:00 sularında meydana geldi. Yenimahalle Vatan Kavşağı’nda bulunan trafik ışıklarından geçmeye çalışan A.A., D.Ö.’nün kullandığı aracı sollamaya çalıştı. Hızını kontrol edemeyen A.A., D.Ö.’nün aracına çarparak kontrolünü kaybetti. A.A.’nın kullandığı araç takla atarak kaldırıma çıktı. Olayda sadece A.A. yaralanırken diğer aracın sahibi D.Ö. yara almadan kurtuldu. Kaza yerine polis ve ambulans ekibi hemen müdahale etti.

KAZA SONRASI ŞOK YAŞADI

A.A. aracın içinden çıkarılırken eşi ve kızı kaza yerine geldi. A.A. ambulansla götürülürken D.Ö. olay yerinde polislerin işlemlerini bekledi. D.Ö. olaydan sonra şok yaşadığını ve kaza anında direksiyonu kırıp duvara çarptığını anlattı. Polis ekipleri de kazayı incelemeye aldı.

Haber: Dilek ALABULUT

Son Güncelleme: 26.02.2018 22:29
Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TamerK 2018-02-27 08:43:05

Bir vatandaş olarak Samsun Valiliği ve Atakum Kaymakamlığını uyarıyor ve yetkililere göreve davet ediyorum. Özellikle Atakum'da Atatürk Bulvarı üzerinde trafik son derece süratli akıyor, motorsikletler trafikte şov yapıyor, özellikle firma araçları 34 plakalılar başta olmak üzere hiçbir kural tanımıyorlar, makas atandan tutunda 90-100 km hıza ulaşmalarına kadar ne ararsanız var. Türkiş, Çöbanlı Sapakları ve özellikle de televizyon istasyonu sapakaları kara belalı yerler olarak mimlendi. Araçların durmaya hazırlanmasını ifade eden yeşil ışık yanıp sönmeye başladığında milletimiz bu ters anlıyor sanki "yavaşla" anlamı değil de "gaza kökle" anlamını çıkarıyor. Televizyon istasyonu kavşağında ışığa takılmadan geçmek için 100 km hızın üstünde geçiyor neredeyse araçlar. Bu kavşakların hepsinde kameralar var hatta ekip otoları oluyor zaman zaman ancak her ikisi de işe yaramıyor. Batı ülkelerinde ki gibi cezalar ağır olmalı trafik cezaları en az 5 kat daha fazla olmalı ve polise prim verilmeli

Misafir Avatar
kazım tuncer 2018-02-27 13:38:09 @TamerK

Gerçekten her cümlesine imzamı atarım. özellikle 34 plakalı ve motosiklet kullanıcılarına dikkat. Lambalarda yeşil ışıkta bile durup yolcu indirip bindiren münibüs lere ayrıca parantez açmak gerekir. kaldı ki kendileri saniye sektirmeden öndeki araca korna basan şahsiyetler

Beğenmedim! (0)