banner388
banner390
banner410
banner408

Sokak köpekleri gönüllülerle hayatta kalıyor

Samsun'da gönüllüler sosyal medyadan gelen destekler sayesinde sokak hayvanlarını besleyerek hayatta kalmalarını sağlıyor. 

banner269

Sokak köpekleri gönüllülerle hayatta kalıyor

Samsun'da gönüllüler sosyal medyadan gelen destekler sayesinde sokak hayvanlarını besleyerek hayatta kalmalarını sağlıyor. 

13 Nisan 2020 Pazartesi 17:47

Samsun ve çevre illerde çeşitli besleme noktaları oluşturarak sokak hayvanlarına barınak yaparak mama veren gönüllü grup insanlığın ölmediğini bir kez daha gösterdi. 

HAFTADA 3 GÜN HAYVANLAR BESLENİYOR

Haftanın Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri sokak hayvanlarını besleyen gönüllü grup sokak hayvanlarının da canı olduğunu ve onlarında unutulmaması gerektiğini belirttiler.

MAMA DESTEK PLATFORMU OLUŞTURULDU 

Gönüllü grubun oluşturduğu mama destek platformu ile sosyal medyada yardımsever vatandaşlar mama sipariş ederek destek olabiliyorlar. Oluşturulan sitede mama alınabiliyor. Sipariş edilen mamaların takibi de yapılabiliyor. 

SOSYAL MEDYADAN DESTEK VEREBİLİRSİNİZ 

Sokak hayvanlarına destek olmak için "Mama destek platformu" oluşturan İsmail Özen, sosyal medya hesabından da hayvanseverlerin desteğini bekliyor. Twitter hesabından yardım çağrısı yapan Özen, ulaşan yardımları da kendi hesabından tüm şeffaflığıyla vatandaşlarla paylaşıyor. 

Mama desteği yapmak için aşağıdaki linke tıklayınız: 

www.ormanamama.com/ismail-ozen

Son Güncelleme: 13.04.2020 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necmettin 2020-04-14 09:19:47

Sokak hayvanları Şanlıurfa'da 6 çocuğa saldırdı,3'ünün durumu ağır.Bu şehirdeki başıboş köpekler çocuklara saldırsa sorumlusu kim olacak?
-belediyeler mi, onları besleyenler mi?
Bir çocuktan daha mı değerli bunlarda şehrin en kalabalık yerlerinde gezmelerine izin veriliyor??