banner388
banner390
banner410
banner408

Şok iddia! Osman Genç İYİ Parti'ye çalışıyor! Listeye adam sokuyor

İYİ Parti Canik Belediye Meclis üyesi adaylığından istifa eden Bedirhan Kılıç, flaş iddialarda bulundu. Kılıç, mevcut Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in İYİ Parti'ye çalıştığını ve adamlarını İYİ Parti meclis listesine soktuğunu iddia etti.

banner269

Şok iddia! Osman Genç İYİ Parti'ye çalışıyor! Listeye adam sokuyor

İYİ Parti Canik Belediye Meclis üyesi adaylığından istifa eden Bedirhan Kılıç, flaş iddialarda bulundu. Kılıç, mevcut Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in İYİ Parti'ye çalıştığını ve adamlarını İYİ Parti meclis listesine soktuğunu iddia etti.

03 Mart 2019 Pazar 15:50
Şok iddia! Osman Genç İYİ Parti'ye çalışıyor! Listeye adam sokuyor

Samsun İYİ Parti Canik Belediye Meclis listesinde adı bulunan Bedirhan Kılıç istifa etmişti. Bedirhan Kılıç, şok iddialarda bulunarak Osman Genç'e yüklendi.

İşte Bedirhan Kılıç'ın iddiaları şu şekilde:

Kamuoyunun Dikkatine
Sayın Adaya soruyorum:Mevcut Akp Belediye Başkanı Osman Gençle Neler Görüşüyorsunuz?
-Osman Genç Beyin Talimatı İle Akp üyesi bir grup neden sizlere çalışıyor ne tür bir pazarlık yaptınız?
-Adı Yolsuzluklara Karışmış Bir Belediye Başkanı Neden Size Çalışıyor
-Toplantılarınızda Osman genç bizlere Çalışıyor diye Beyanlarınız Olmadı mı ?
-Şahsımla Ofisinizde Oğlunuz Fatih yiğit ve ben ve benım Danışmanım Hakan Taş beyefendinin olduğu bir ortamda benden 200.000 binlira isteyip Akabinde İhale Sözü Verdiğinizi Neden İnkar Ediyorsunuz?
-Canik İlçe Başkanı Sayın Keleş Yerel Seçimlerde Bizim Adayımız Turgay Ulusoy beyefendi deyip Bizleri İlçeden Hakaretler ederek Kovmadı mı?
-Canik İlçemizde Hangi Meclis Üyelerinden Ne Kadar Sıralama İçin Para Aldınız?
-Sayın Belediye Başkan Adayının Oğlu Fatih bey sıralamada Osman Genç Beyefendinin Kaç Adamını İyi parti meclis üyesi listesine koydu?
-Kazanmak İçin hırsızlar ve paraya kendini satanlarla Neden İş birliği yapıyorsunuz?
-Genel Başkan Meral hanım bir konusmasında yezid gibi Kazanmaktansa Hasan Ve hüseyin gibi Kaybedin ama ADAM gibi kaybedin Sözünden Ne anlıyorsunuz?
-Mhp den Ayrılıp Henüz üyeliğiniz bile Yokken Bir Vekilin sizin Adaylığını Açıklamasını Teşkilatları Hiçe Saymasını Nasıl Kabulleniyorsunuz?
-Mhpden aday olamadım o yüzden sözün bittiği yerden başladık iyi partiye geldik aday olduk derken yarın Kazanmanız durumunda İyi partiyi Osman genç Beyefendi ile birlikte satıp Geri partinize dönmiyeceğiniz kesinmi?
-Birinci sıraya koyduğunuz Adayınız Bundan Önce Partimizin Hangi konumunda ve neresinde Görev yapmış veyahut Kimin adamı ?
Ben yazmaktan yoruldum sizleri Allaha havale ediyor Allahın Her şeye Şahit olduğunu sizde bizde en iyi şekilde biliyoruz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
keko55 2019-03-03 16:59:23

Sayın Erdoğan Bu şahsiyetin kulağını çekmeden gönderirse olmaz!Tüm samsuna milyon borç yapmış bırakıp gitmiş yazık.

Avatar
Rauf amca 2019-03-03 17:39:24

Osman Genç Canik in canına okudun,çek artık şu ellerini temiz ilçemizden,eşinin akrabalarına verdiğin ihaleleler yetmedi mi,çocuklarının nasıl askerlik tezkeresi aldığını açıklasana

Avatar
Elli5 2019-03-03 19:04:36

bu osman genç hakkında da iyi diyen bir kişi bile görmedim he

Avatar
Gavakspor 2019-03-03 19:23:26

Osman aga gidici kelepçeyi yer yakında sebebi önemli değil ama ne olacağı belli..

Avatar
Ahmet 2019-03-04 01:20:44

Osman başkandan ne istiyorsunuz anlamış değilim adam gibi adam

Avatar
Ahmet 2019-03-03 22:42:28

Siz ne saçmalıyorsunuz .bu haber ne kadar doğru.gereksiz insanların lafına itimat etmek ne kadar doğru.biri çıkmış böyle böyle olaylar var diyor sizde buna inanıyorsunuz .ama malesef haber medya organlarında doğru haber yapmıyor.insanları yanlış yönlendiriyor.halbuki Osman Genç yıllarca millete hizmet Etmiş dürüst ve Çalışkan belediye başkanıdır.siz hala be konuşuyorsunuz

Avatar
İsimsiz 2019-03-03 23:48:53

Evet artık dur demenin zamanı geldi çektirdikleri yeter bende hiç iyi duymadım Osman Genç efendiyi nokta şart

Avatar
Emin 2019-03-03 22:58:56

Kendisi IYI partiye ihanet ediyor, Canik bel. Başkanı GençOsman partisine ihanet etti diyor. Piyasadaki siyasetçilerin neredeysi tamamı partilerine ihanet etmiş, kimsenin derdi hizmet, memleket değil,