banner388

Şok iddia: ABD büyükelçisi casusluk yaptı

Milli Birlik Ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, şok bir iddiada bulundu.

Şok iddia: ABD büyükelçisi casusluk yaptı

Milli Birlik Ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, şok bir iddiada bulundu.

12 Ekim 2017 Perşembe 16:17
Şok iddia: ABD büyükelçisi casusluk yaptı

Samsun haber - Milli Birlik Ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, Türkiye ve ABD arasında yaşanan krizle ilgili açıklamalarda bulundu.


“CASUSLUK FALİYETLERİ”


Dokunulmazlığı bulunan kişilerin Türkiye’nin yasalarına göre hareket etmelerinin gerektiğini söyleyen Genel Başkan Kabadayı, “Bulundukları ülkede suç işlemeleri uluslararası ilişkilerin zarar görmesine, karşılıklı güvensizliğin gelişmesine ve uluslararası politikaların bu yönde şekillenmesine yol açabilmektedir. İki ülke arasında bu tür suçları Kovuşturma ve yargılama tartışmaları olabilmektedir büyük elçilerin dokunulmazlıkları bulunmaktadır ancak suçun nevisi ve ülkemize açmış olduğu ağır hasarlar karşısında bunun tutuklanma  ve yargılanma sebebi olması göz ardı edilemez Amerika birleşik devletleri Ankara büyük elçisi JOHN BSS büyük elçi olma yetkilerini uluslararası savaş suçlusu olma özelliğine taşımıştır. JOHN BSS ülkemizin iç işlerine karışmıştır Artvin ilimizi ziyaret etme bahanesi ile yeraltı kaynaklarımız üzerinde casusluk faaliyetleri yapmak sureti ile Artvin ilimizde vatandaşlarımızı devlete karşı ayaklanmaya karşı örgütlemiştir” dedi. 


“ULUSLARARASI EŞKİYALIK”


Diplomatik dokunulmazlık ve ayrıcalıkların kötüye kullanılmasının uluslararası  bir suç olduğuna değinen Genel Başkan Kabadayı, “Son olarak diyalogla  çözülür. 9 buçuk aydır Türkiye'de terör saldırısı yaşanmıyor. Bu IŞİD vazgeçtiği için değil işbirliğimizin sonucu." yorumunda bulunmuştur bu sözler benim ülkem için bir tehdittir suçtur uluslararası eşkiyalıktır bu nedenle milli birlik ve kardeşlik federasyonu olarak bu zat hakkında yarın samsun cumhuriyet başsavcılığından tutuklanması için suç duyurusunda bulunacağız çünkü bu bir milli savunmadır meşru müdafaadır” diye konuştu.


 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberAbd
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atif 2017-10-12 19:35:58

Noldu cok ovdugunuz avrupa birligi amerika size nanikmi yapti emeklilik yasi ab ye gore abde 60 alin size 60 ab bizi kabul ediyormu biz ab ye ayak uydurucagiz sirf bu yuzden malum partiye oy vermedim vermiyecegim ya duzeltin yada oy moy yok 60 yasinda emeklilik oh geberelim mezara yollarsiniz artik maasida haa amerika oduyorsa bizim emekli maaslarini oda ayri konu bilemem