banner388

Şişede durduğu gibi durmadı! Samsun'da gündüz vakti alkol alan şahıs reklam panosu ile kavga etti

Samsun'da gündüz vakti alkol alan şahıs alkolün etkisiyle sağa sola zarar verip vatandaşlara salça oldu. Reklam panosu ile de kavga eden alkollü şahsın o anları objektiflere yansıdı.

Şişede durduğu gibi durmadı! Samsun'da gündüz vakti alkol alan şahıs reklam panosu ile kavga etti

Samsun'da gündüz vakti alkol alan şahıs alkolün etkisiyle sağa sola zarar verip vatandaşlara salça oldu. Reklam panosu ile de kavga eden alkollü şahsın o anları objektiflere yansıdı.

20 Haziran 2022 Pazartesi 11:41

Günün her saati alkol alan şahısların eksik olmadığı Anıt Park’ta "Redkit" lakabıyla tanınan alkollü bir şahıs yine çevreye rahatsızlık verdi. İlk önce Onur Anıtı karşısında yolun ortasında durarak arabaların geçmesini engelleyen alkollü şahıs ardından da yoldan geçen vatandaşlara sataştı. Ardından yolda yatan köpeğin kuyruğunu ısıran şahıs, son olarak da reklam panosu ile kavga etti.

Reklam panosu ile tartıştıktan sonra tekme ve yumruk atan alkollü şahıs, sonra da herkesin şaşkın bakışları arasında reklam panosuna tuvaletini yaptı. Yarım saat kadar Samsun’un en işlek parkının çevresinde etrafa rahatsızlık veren şahıs, daha sonra kendisiyle konuşa konuşa bölgeden uzaklaştı.

Alkollü şahıs birkaç gün önce de jandarmanın kuruluş yıl dönümü töreninde çevreye rahatsızlık verince, polis tarafından bölgeden uzaklaştırılmıştı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 20.06.2022 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Editör 2022-06-20 15:59:14

Samsun'da gündüz vakti alkol alan şahıs alkolün etkisiyle sağa sola zarar verip vatandaşlara salça oldu.
Salça olmak yeni bir deyim mi?

Avatar
soley 2022-06-20 13:56:55

anıt park , muzaffer Önder parkı,eski çadır kafenin olduğu alanda ki ağaç altı .meyhane burası .her saat nöbetçi sarhoş bulunur

Avatar
Umut 2022-06-20 17:44:39

7/24 Şehrin Göbeği Meydan ve Anıt Park Çevresinde Nöbet Bekleyen Polis Memurlarımız Neden Ortada Yoklar? Acaba her zamanki gibi karşıdaki çay ocağında çaylarını mı yudumluyorlardı yoksa çorbacıda çorbalarınımı? Nedense bu lokasyonda her olay olduğunda kolluk kuvvetlerine rastlamak imkansız LÜTFEN ÜLKENİN MAAŞLI TÜM MEMURLARI İŞİNİZİ YAPIN!

Avatar
SakarHoca 2022-06-20 14:53:03

Polisin cirit attığı bölgede bu rezalet yarım saat sürmüş, niye beklediler bu kadar?

Avatar
SAMSUN 2022-06-20 17:14:04

köpeği ısırdıysa haber değeri var! bravo

Avatar
samsunlu 2022-06-21 07:25:22

Samsunun göbeğinde bir yerde bu parkta hiç zabıta yok mu simit satanları kovalamak mı zabıtanın tek görevi bu parkta yabancı ve türk kadınlar fuhuş pazarlığında sabahtan akşama kadar elinde alkol şişesi ile gezenler bu parkta bu parkın amacı ahlak dışı olayların aleni yapılıp Samsun halkına izletilmesi mi YAZIKLAR OLSUN

Avatar
samsunlu 2022-06-21 07:33:07

poliste bıktı bu insanlardan artık kardeşim önceden bunları bir güzel dövüp bir kenara atarlardı şimdi bunlar elit vatandaş oldu. Yasa ne dokundurtuyor ne de gereğini yapıyor bir vatandaşın başını yakana kadar bunlar canlı bomba gibi dolaşıyor toplumda.

Avatar
Sertan 2022-06-21 08:04:43

Alkol almak serbest sarhoş olmakta serbest sorun yok alkol almadan sarhoş gezende bolca var memlekette niye dert edip polise sarıyorsunuz.başınıza bir iş gelince ilk polisi arayan sizler.Polise bir alkolik yüzünden laf edilmez.10 kerede uzaklaştırsa yine huylu huyundan vazgeçmez.birazda siz polis olunda müdahaleyi siz yapın laf söz edeceğinize.polisin içtiği çay çorba bi tarafınıza batıyorsa aramayın polisi kendi işinizi kendiniz halledin buyurun