banner388

Sifakis soyunma odasında

Gaziantepspor maçında yediği iki hatalı golle büyük tepki çeken Yunan kaleci Sefakis soyunma odasında, "Gollerde hatam vardı. Hepinizden özür dilerim" diye konuştu.

Sifakis soyunma odasında

Gaziantepspor maçında yediği iki hatalı golle büyük tepki çeken Yunan kaleci Sefakis soyunma odasında, "Gollerde hatam vardı. Hepinizden özür dilerim" diye konuştu.

12 Mart 2018 Pazartesi 20:22
Sifakis soyunma odasında

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Yunan kalecisi Sifakis, Gaziantepspor karşılaşmasında yediği üst üste iki hatalı golle eleştiri oklarının hedefi oldu. Takımının mağlubiyetinde yediği hatalı gollerin sebebiyet vermesinden dolayı vermesinden dolayı soyunma odasında son derece üzgün görünen kırmızı beyazlı kaleci, maçın ardından koşarak gittiği soyunma odasında takım arkadaşlarından tek tek özür diledi.

SOYUNMA ODASINDA ÇIT ÇIKMADI

Yunan kaleci Sifakis, "Goller benim hatam. Camiamızdan ve taraftarlarımızdan da özür diliyorum" diye konuştu. Tecrübeli eldivenin bu konuşmasının ardından soyanma odasında derin bir sessizlik yaşandı. Olaya müdahil olan teknik direktör Besim Durmuş, "Biz bir takımız. Böyle hatalar istemeden de olsa yaşanabiliyor. Önemli olan bundan sonra bunların tekrarlanmaması" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 12.03.2018 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aykutsoner55 2018-03-12 22:18:37

yaa bu zamana kadar takımı sen kurtarmışsındır canın sağ olsun deriz ama neydin ki ne olacaksın.Senin gibi kaleciler bırak türkiye'yi samsunspor alt yapısında bile bir sürü var.hemde daha ucuza oynarlar.

Avatar
Hakan 2018-03-13 02:42:45

Maçı izledim bu mağlubiyet beni takımdan soğuttu nedense...o kadar mağlup olduk böyle hissetmemiştim...bir şeyleri aldı götürdü bu mağlubiyet içimde samsunspora ait

Avatar
Misafir 2018-03-13 00:03:31

Hadi bu maçta sen hata yaptın Ya geri kalan haftalarda senden başka arşivleyen oldu mu?Takım olarak hepiniz kötüsünüz.

Avatar
Misafir 2018-03-13 01:20:25

Biz küme düşeriz demedi demeyin not alın.yazık hemde çok yazık kocaman tarihe sahip olan futbolcu fabrikası olarak bilinen kulüp geçmişteki yönetimlerin katkılarıyla mendil açar hale geldi bi samsunlu olarak çok üzülüyorum

Avatar
smsn 2018-03-13 12:35:17

şu besimi kovun

Avatar
Yılmaz ÖZTURK 2018-03-13 17:36:10

Sifakisin iki golünde kopya gibi, çok kötü oynadı, diğer futbolcular ne yaptı , kaleci iki hatalı gol yediyse sizde oynayıp beş atsaydınız, diğer takımların beş, altı attığı takıma siz neden üç atamadınız , hepiniz kötüydünüz, inşAllah telafi edersiniz , bizi kahrederler bu hafta Gönüller’imizi alırlar inşAllah..