banner388

SGK Samsun İl Müdürlüğü Yeni Binasında

SGK Samsun İl Müdürlüğü, Atakum'daki yeni binasına taşındı.

SGK Samsun İl Müdürlüğü Yeni Binasında

SGK Samsun İl Müdürlüğü, Atakum'daki yeni binasına taşındı.

07 Ekim 2016 Cuma 10:45
SGK Samsun İl Müdürlüğü Yeni Binasında

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürü Ünal Kaya, SGK İl Müdürlüğünün 53 yıllık binasından taşınıp, 29 Eylül Perşembe gününden itibaren Atakum'daki yeni binalarında hizmet vermeye başladıklarını belirterek, işlemi olan vatandaşların yeni binaya gelmesi gerektiğini söyledi. 

Konuyla ilgili yeni binada açıklamalarda bulunan SGK İl Müdürü Ünal Kaya, SGK İl Müdürlüğü, Denizevleri Mahallesi 228. Sokak No: 6 Atakum / Samsun (SASKİ yanı) adresindeki yeni binasında hizmet vermeye başlağını belirterek, “Buraya taşınarak, birçok birimimizi bir arada topladık ve artık daha nezih, sağlıklı bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Yeni akıllı binamızda vatandaşlarımızın tüm iş ve işlemlerini hiç bekletmeden halletmeyi hedefliyoruz. Sistemlerimiz gayet iyi çalışsa da tek sorunumuz, vatandaşların henüz burayı bilmemesidir. ” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.