banner388

SGK Borçlularına Müjde

Sigorta prim borcu bulunanlara Sosyal Güvenlik Kurumu müjdeli haberi verdi.

SGK Borçlularına Müjde

Sigorta prim borcu bulunanlara Sosyal Güvenlik Kurumu müjdeli haberi verdi.

02 Ocak 2017 Pazartesi 19:00
SGK Borçlularına Müjde

Normal şartlarda borç ödeme tarihi bugün sonlanıyordu. Fakat yaşanan bazı aksaklıklardan dolayı mükelleflerin mağdur olmasını önlemek amacıyla borç ödeme tarihi 9 Ocak 2017 tarihi mesai bitimine kadar uzatıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürü Ünal Kaya, bugün sona eren mükelleflerin borç ödeme sürelerinin 09 Ocak 2017 tarihine kadar uzatıldığını söyledi. SGK alacaklarının tahsiline ilişkin peşin ödemeler ve ilk taksit ödemelerinin 02 Ocak 2017 pazartesi günü yani bugün, mesai bitimiyle son bulduğunu fakat bu sürenin uzatıldığını belirten SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya, “Kurumumuzla prim tahsilat anlaşması olan bankaların kurumumuz tahsilat sistemleriyle iletişiminde sıkıntılar yaşanmış ve prim tahsilatlarında aksaklıklar oluşmuştur. Buna istinaden prim ödeme yükümlülerimizin mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme günü 02 Ocak 2017 tarihi olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri 09 Ocak 2017 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmış olup, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemeler yasal süresi içinde yapılmış sayılacaktır” dedi.
 

Son Güncelleme: 02.01.2017 19:03
Anahtar Kelimeler:
SamsunSgk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.