banner388

Sezon hazırlıkları başladı !

Samsun'da av sezonunun açılmasıyla hazırlıklar başladı.

Sezon hazırlıkları başladı !

Samsun'da av sezonunun açılmasıyla hazırlıklar başladı.

31 Temmuz 2020 Cuma 12:43
Sezon hazırlıkları başladı !

Samsun Büyükşehir Belediyesi Balıkçı Barınağı’nda bağlı olan balıkçı tekneleri boyandı. Balıkçılar sezon için gerekli hazırlıklara başladı.

BALIK SEZONU İYİ GEÇECEK GİBİ


Sezondan umutlu olduklarını belirten Samsun Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Başkanı Atıf Malkoç, “Gemilerimiz hazır denize indiler. Boyası bütün bakımları yapıldı. Şu an av bakımları yapılıyor. Herkes hazır. Denizde görünen veriler de iyi. Deniz suyu sıcaklığı bu sene iyi görünüyor. Palamutta şu an yavru çıktı. İstavrit denizde var. Hamsi de görünüyor denizde. Bundan gerisi Allah’ın bileceği iş. Ama bu sene denizin görünümü iyi görünüyor. Geçen sezon fena değildi. Pandemiden dolayı geçen sezon balık satışları durgun geçti. Bu sene iyi olur. Böyle bir şey beklemiyoruz. Allah’tan bir zeval gelmedikten sonra veriler iyi görünüyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BalıkSamsunBalıksezonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.