banner388
banner390
banner410
banner408

Sesob'dan Çarşamba'da İftar Programı Düzenlendi

Samsun Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği (SESOB) tarafından Çarşamba, Salıpazarı, Terme ve Ayvacık oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine Göl Restaurant’ta iftar yemeği verildi.

banner269

Sesob'dan Çarşamba'da İftar Programı Düzenlendi

Samsun Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği (SESOB) tarafından Çarşamba, Salıpazarı, Terme ve Ayvacık oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine Göl Restaurant’ta iftar yemeği verildi.

13 Haziran 2016 Pazartesi 21:50
Sesob'dan Çarşamba'da İftar Programı Düzenlendi

Düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, birlik ve beraberlik mesajları iletti. Güler konuşmasında, "Ramazan ayı, kardeşlik ve paylaşmanın en yüksek seviyede olduğu bir aydır. Maneviyatın göklere çıktığı bir aydır. Zaman zaman sorun ve sıkıntılarımız için bir araya gelmekteyiz fakat, hepimizin bir araya gelmesini sağlamak amacı ile bu iftarımızı gerçekleştirdik. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin" şeklinde konuştu.

Güler, "Hazır bir araya gelmişken sizlere bir müjdeyi vermek istiyorum. Esnaf odalarımızı ilgilendiren sicil memurluğumuz artık Çarşamba’da faaliyet gösterecektir. İlk olarak Bakkallar Odası’nda arıdan da Şoförler Odamızda sicil memurluğumuz hizmet verecektir. Bu odalarımızın esnaflarımızın sicilini yaptırmamış olan esnaflarımız, geçmiş veya düşmüş olan esnaflarımız artık tüm işlemlerini Çarşamba’dan yapabilirler. Bu Ramazan ayına geldi ama bunu değerlendirip Samsun’a gelmeden buradan işlerinizi yapmanız sizlere de kolaylık sağlayacaktır. Bu konuda oda başkanlarımız ve basınımıza bu konuda çok iş düşüyor. Bunları esnaflarımıza kısa sürede duyurmalıyız. Ayrıca bir başka müjdemiz ise Odamızın yeni binasına Ramazan ayı sonuna doğru temelini atıyor, yılbaşı olmadan da yeni binamıza taşınarak burada hizmet vereceğiz. Şimdiden tüm esnaflarımıza yeni binamızda hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinize hayırlı iftarlar diliyorum" açıklamalarını yaparak iftar yemeğine geçildi.

İftar yemeğine Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Salıpazarı, Terme ve Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri iştirak ettiler. Konuşmaların ardından okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı ve yenilen yemek sonrası okunan dua ile yemek son buldu. Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeği amacıyla biraraya gelmişken toplu fotoğraf çekimi yaptılar ardından program son buldu.

Son Güncelleme: 13.06.2016 21:58
Anahtar Kelimeler:
çarşambaIftarSesob
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.