banner388

Şenocak’tan atama sonrası flaş karar!

İFAM kurucusu Samsunlu ünlü ilahiyatçı, Diyanet tarafından bir süre önce açığa alınmış, daha sonra ise Sinop İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı olarak atanmıştı. Bu atama kararı sonrasında İhsan Şenocak Diyanet İşleri Başkanlığındaki görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Şenocak’tan atama sonrası flaş karar!

İFAM kurucusu Samsunlu ünlü ilahiyatçı, Diyanet tarafından bir süre önce açığa alınmış, daha sonra ise Sinop İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı olarak atanmıştı. Bu atama kararı sonrasında İhsan Şenocak Diyanet İşleri Başkanlığındaki görevinden istifa ettiği öğrenildi.

12 Şubat 2018 Pazartesi 10:39
Şenocak’tan atama sonrası flaş karar!

Samsun haber - Tesettürle ilgili yapmış olduğu açıklamalr sonrasında Diaynet İşleri Bakanlığı tarafından hakkında soruşturma açılan ve açığa alınan Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak vaizlik yapan Samsun Aşıkkutlu Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi, İFAM’ın (İlmi Ve Fikri Araştırmalar Merkezi) kurucusu Samsunlu ünlü ilahiyatçı İhsan Şenocak, daha sonra Sinop İl Müftülüğüne Eğitim Uzmanı olarak atandı.

İstifa etti

Birçok çevre tarafından kızağa çekilme olarak nitelendirilen bu atama kararı sonrasında İhsan Şenocak'ın Diyanet İşleri Başkanlığındaki görevlerinden istifa ettiği, İFAM'daki çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. Şenocak bu istifa ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Son Güncelleme: 13.02.2018 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-02-12 11:26:04

Tuzu kuru olduğu icin İstifa ediyor.İhtiyacı olan bir insan Devlet Dairesinden istifa eder mi?

Misafir Avatar
mehmet çakır 2018-02-13 01:21:02 @Cemalettin Özcan

ihsan hoca hakkında kötü söz yazanlar şunu bilin zan müslümana haramdır ..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ali İhsan 2018-02-12 11:26:54

Devletin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde araya fitne sokmak isteyenlerin ekmeğine yağ mı sürmek istiyorlar acaba?? Devletin verdiği makamlarda oturup etrafına cemaat oluşturacaksın devletin seni başka bir yere görevlendirdiğinde istafa edip devlete millete hizmet etmeyeceksin. Şimdi etrafına topladıklarından mı maaş alarak evini geçindireceksin yoksa başka bir iş mi yapacaksın???

Avatar
Aysegul dikmen 2018-02-12 20:36:51

Yorumlarinizdan anlasiyorki ihsan hocayi tanimiyorsunuz onun talebeleri var zaten sinopa gidemez onu atamak ben kovamiyorum sen git demek bu diyanet bu kadar iyiydi madem niye ayni goreve iade vermedi onun medresesi oldugunu gidemeyecegini bilmiyormuydu

Avatar
Vatanperver 2018-02-12 16:15:30

İhsan hocanın bu durumunun tek sebebi vardır , 15 Temmuz gecesi yapmış olduğu büyük vatanperverlik dir, eee ne demeli hocayı cezalandırmalarını demekki birileri istemiş..,

Avatar
Yahya Tiriş 2018-02-12 16:39:49

Ya arkadaş neden gıybet ediyorsunuz günah değil mi? İstifa etmek günah mı arkadaş? Samsundaysanız yeri belli yurdu belli gidin yüzüne sorun.
Not: biz olanı söylüyoruz ne gıybeti demeyin zaten olanı arkadan söylemek gıybet olmayanı söylemek hem iftira hem gıybet.

Avatar
Emin karagüzel 2018-02-12 22:43:03

Doğru diyeni 9 köyden kovarlar. Bakalım ahirette doğru söyleyeni taslayanlar ferah bulabilecekmi, neticede her canlı imamın kayigina binecek

Misafir Avatar
Metin Can 2018-02-16 09:21:47 @Emin karagüzel

Saîd Nursî Hazretleri, Uhuvvet Risâlesinin dördüncü veçhini kin ve adâvetin” şahsî hayat açısından zararlarına tahsis eder.
Orada, ikinci düsturda der ki: Senin üzerine haktır ki, her söylediğin hak olsun. Fakat her hakkı söylemeye senin hakkın yoktur. Her dediğin doğru olmalı, fakat her doğruyu demek, doğru değildir. Zîrâ, senin gibi niyeti hâlis olmayan bir adam, nasihati bazen damara dokundurur, aksülamel yapar.”

Beğenmedim! (0)