banner388

Şemsiyesiz dışarı çıkmayın

Yurt genelinde uzun süreli yağışlar bekleniyor.

Şemsiyesiz dışarı çıkmayın

Yurt genelinde uzun süreli yağışlar bekleniyor.

26 Ocak 2020 Pazar 11:26
Şemsiyesiz dışarı çıkmayın

Yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege çok bulutlu, gece saatlerinde Çanakkale, Balıkesir'in batı kıyıları, Edirne'nin güney çevreleri ve Kuzey Ege kıyılarının yer yer hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma bekleniyor.
SAMSUN 10 GÜN YAĞIŞLI 
Samsun'da 29 Ocak Çarşamba gecesinden itibaren başlayacak yağmur, yaklaşık on gün seyredecek. En az yağışı Temmuz ayında alan Samsun, en fazla yağışı Sonbahar ve içinde bulunduğumuz kış aylarında almaktadır. Samsun'da iç kesimde görülen hava ile sahil kesimlerinde görülen hava şartları farklıdır.İç kesimlere doğru gidildikçe, dağlar nedeniyle sıcaklık düştüğü için bölgeye göre hava tahminlerinde farklılık olabilir.

Anahtar Kelimeler:
SamsunHavadurumu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.