banner388

Selçuk Balcı OMÜ'lü gençlerle

Karadeniz'in sevilen ses sanatçısı Selçuk Balcı, OMÜ'de öğrenciler ile bir araya geldi.

Selçuk Balcı OMÜ'lü gençlerle

Karadeniz'in sevilen ses sanatçısı Selçuk Balcı, OMÜ'de öğrenciler ile bir araya geldi.

14 Kasım 2018 Çarşamba 23:37
Selçuk Balcı OMÜ'lü gençlerle

Samsun Haber-Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda OMÜ Gençlik Topluluğunun tarafından düzenlenen "İçimizden Biri" adlı söyleşi kapsamında Karadenizli ses sanatçısı Selçuk Balcı öğrenciler ile bir araya geldi.

Selçuk Balcı söyleşide, şarkılarının oluş hikayesini öğrenciler ile paylaşırken kemençe çalması dikkat çekti. Şarkılarına öncelik olarak kendi bestelerini verdiğini belirten Balcı, Karadeniz yöresine ait anonim türkü ve horon melodilerinden de yaralandığını ifade etti.

Kendisi de Başkent Üniversitesi Konservatuar Bölümünde 3. sınıf öğrencisi olan Balcı, katılımcı öğrencilerle beraber sevilen şarkılarını seslendirdi. 
Renkli görüntülere sahne olan sohbet; öğrencilerin sanatçı ile bol bol fotoğraf çektirmesi ve Gençlik Topluluğu Başkan Yardımcısı Güldamla Sönmez’in Balcı adına dikilmiş fidanın sertifikasını kendisine takdim etmesiyle son buldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.