banner388
banner390
banner410
banner408

Şehitlerin isimleri Samsun'da yaşayacak

Samsun'da şehit isimleri sokaklara verilerek yaşatılacak.

banner269

Şehitlerin isimleri Samsun'da yaşayacak

Samsun'da şehit isimleri sokaklara verilerek yaşatılacak.

09 Ekim 2018 Salı 17:16
Şehitlerin isimleri Samsun'da yaşayacak

Samsun Haber-Samsun'da bazı sokakalara şehit isimleri verilerek yaşatılacak.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Ekim ayı 18. Birleşiminin 1. Oturumunda gündeme gelen 39 madde arasında şehit isimşerinin sokaklara verilmesi konuşuldu.

Başkanlık makamına sunulan önergeye göre, Samsun’un Çarşamba ilçesi Kumtepe Mahallesi’nde bulunan Yaraşlı Sokak isminin “Şehit Piyade Teğmen Ahmet Altunoğlu Sokak” olarak değiştirilmesi, Havza ilçesi Celil Mahallesi’ndeki Celil Sokak’ın bir kısmı ile Demiryurt Sokak’ın bir kısmının, “Şehit Jandarma İhsan Kurt Sokak” olarak değiştirilmesi, Alaçam ilçesi Yeni Cami Mahallesi'nde bulunan Dutluk Sokak’ın “Şehit Mustafa Kaba” olarak değiştirilmesi meclis üyelerinin oylamasına sunuldu. Yapılan oylamada, söz konusu sokak isimlerine şehitlerin isimlerinin verilmesi oy birliği ile kabul edildi. 

Komisyondan geçen 39 madde 12 Ekim Cuma günü Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.