banner388

Şehit Uzman Onbaşı bugün defnedilecek

İdlib’deki alçak saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Eyüp Gülaştı’nın naaşı, Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda karşılandı.

Şehit Uzman Onbaşı bugün defnedilecek

İdlib’deki alçak saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Eyüp Gülaştı’nın naaşı, Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda karşılandı.

01 Mart 2020 Pazar 10:58
Şehit Uzman Onbaşı bugün defnedilecek


Şehidin naaşı uçakla dün saat 20.45'te memleketi Samsun'a getirildi. Şehit asker için Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda askeri tören düzenlendi ve dualar okundu.
 Gözyaşları içinde karşılanan şehit Piyade Uzman Onbaşı Eyüp Gülaştı'nın naaşı Çarşamba ilçesine götürüldü. Şehit Eyüp Gülaştı'nın cenazesinin bugün  (1 Mart Pazar günü) Çarşamba Rıdvan Paşa Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Çarşamba İlçe Şehitliğine defnedileceği öğrenildi. Çarşamba Havalimanı’ndaki askeri törene Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe belediye başkanları, emniyet mensupları, şehidin yakınları, askeri ve mülki erkan, vatandaşlar ve siyasiler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SuriyeşehitSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reha 2020-03-01 11:31:30

Şehitlik güzel garibana. Birazda bu devleti yönetenlerin çoculkari şehit olsa o zaman belki bitirirler. Garibanlar ölüyor zenginker ya çürük ya bedelli. Suriyenin deblet başkanini esad i vurnaya hifip şehit düşdüler bunun iki cihanda izahi olamaz. Başkasinin topraģinda başkasinin davasi bu yazik olan garibana oluyor. Şehadetlik ile teselli ediyorlar aileleri...

Avatar
Qvp 2020-03-01 14:50:06

Bit salonda at gibi kişneyip kikirdeyenler şehitlere hakaretden utanmiyorlarda ekranlarda. Bu askerler başkasinin devletinde savašip boša yittiler.