banner388
banner390
banner410
banner408

Şehit oğlunun yanına defnedildi

79 yaşındaki Şehit Polis Memuru babası avukat vefat etti. 

banner269

Şehit oğlunun yanına defnedildi

79 yaşındaki Şehit Polis Memuru babası avukat vefat etti. 

10 Mayıs 2019 Cuma 21:24
Şehit oğlunun yanına defnedildi

Şehit Polis Memuru Gökhan Çavuşoğlu'nun babası Eğitimci-Yazar ve Avukat Hakkı Üstün Çavuşoğlu vefatıyla birlikte şehit oğlunun yanında toprağa gömüldü.

Büyük Cami'de cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına bir çok siyasi de katıldı. Samsun Valisi Osman Kaymak, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, Polis Emeklileri Derneği Samsun Şube Başkanı Sadık Aydın, emniyet mensupları, gazi ve şehit yakınları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazı sonrasında şehit babasının naaşı Kıranköy Mezarlığı’nda bulunan şehit oğlunun yanına defnedildi. 

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.