banner388
banner390
banner410
banner408

Şehit Askerler Samsun'a Getirildi

Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında şehit düşen askerler Samsun'da gözyaşları arasında karşılandı.

banner269

Şehit Askerler Samsun'a Getirildi

Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında şehit düşen askerler Samsun'da gözyaşları arasında karşılandı.

22 Aralık 2016 Perşembe 22:20
Şehit Askerler Samsun'a Getirildi

Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı herakatı kapsamında El-Bab operasyonunda şehit düşen 16 askerden Samsunlu Uzman Çavuş Hasan Kavuz ve Tokatlı Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın'ın Türk Bayrağı'na sarılı cenazeleri, askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi.
Vali İbrahim Şahin, protokol üyeleri, askeri erkan ve vatandaşlar tarafından karşılanan Şehit Uzman Çavuş Kavuz ve Yalçın'ın Türk Bayrağı'na sarılı cenazeleri uçaktan askerlerin omzunda indirildi.


Karşılama törende Samsunlu Uzman Çavuş Hasan Kavuz'un annesi Safiye Kavuz, "Canım oğlum. Canım yavrum. Geldin mi Hasanım" diyerek ağladı. Anne Safiye Kavuz'u akrabaları ve diğer oğlu Umut Kavuz sakinleştirmeye çalıştı. Tokatlı Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın'ın annesi Asuman Şerbetçi ise oğlunun tabutuna bakarak, "Benim canım yandı onların da canı yansın. Yandı yüreğim yandı" diye ağladı.


Havalimanında karşılanan cenazelerden Samsunlu Uzman Çavuş Hasan Kavuz'un naaşı karayoluyla yarın toprağa verileceği babaocağı olan Çarşamba İlçesi'ne gönderilirken, Tokatlı olan Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın'ın Türk Bayrağı'na sarılı naaşı ise karayoluyla yarın toprağa verilmek için Tokat'ın Erbaa İlçesi'ne gönderildi.

Son Güncelleme: 24.12.2016 11:43
Anahtar Kelimeler:
şehitSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hadile 2016-12-23 21:29:41

Şehitler mekan cennet olsun alla annesi babamın sabırlı verir
Şehitleri amin