banner388

Şehit Asker Ordu’lu

Fırat Kalkanı operasyonunda Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı şehit düştü

Şehit Asker Ordu’lu

Fırat Kalkanı operasyonunda Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı şehit düştü

26 Ocak 2017 Perşembe 10:04
Şehit Asker Ordu’lu

Fırat Kalkanı operasyonunda Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı şehit düştü. Türkiye’nin Suriye’de ki El Bab bölgesinde operasyonlara katılan Türk askerlerinin terör örgütü DEAŞ’la mücadelesi sürerken zaman zaman gerçekleşen üzücü olaylara bir yenisi daha eklendi.

DEAŞ terör örgütüyle çıkan çatışmada Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı şehit düştü. Babasına oğlunun şehit olduğuna dair haberi  Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve askeri yetkililer verdi. Gelen acı haber sonrası rahatsızlık yaşayan baba Ali Çalışkancı hastaneye kaldırıldı.


Şehidin annesinin İstanbul'daki akrabalarının yanında olduğu, oğlunun şehadet haberini henüz almadığı öğrenildi. Şehidin cenazesinin Nerede defnedileceği ise aile ile görüşüldükten sonra netlik kazanacak.
 
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mesut BİRLER 2017-01-27 11:06:19

VALİ İRFAN BALKANLIOĞLU AFYON DA 25 ŞEHİT VARKEN KİLİM TANIŞMIŞTI.
ŞEHİTLERE CESET PARÇALARİ DEMİŞTİ.
BANA KİMSE TEPKİ GÖSTEREMEZ DEMİŞTİ.
ŞİMDİ NE DER ACABA?