banner388

Şehit annesini 113 bin lira dolandıran şahsa mahkemeden ne karar çıktı

Fetö yalanıyla şehit annesini 113 bin lira dolandırdılar.

Şehit annesini 113 bin lira dolandıran şahsa mahkemeden ne karar çıktı

Fetö yalanıyla şehit annesini 113 bin lira dolandırdılar.

19 Şubat 2020 Çarşamba 22:43
Şehit annesini 113 bin lira dolandıran şahsa mahkemeden ne karar çıktı

SANIĞIN CEZASI BELLİ OLDU 

Eskişehir'de yaşayan 70 yaşındaki şehit annesi Havva Gündoğmuş'u arayarak fetullahçı terör örgütü yalanıyla 116 bin lira dolandıran tutuklu sanık Yusuf Yeşilyurt'a mahkeme 9 sene hapis ve 233 bin 500 lira para cezası verdi. 

Eskişehir'de şehit annesi Havva Gündoğmuş'u telefonla arayarak korkutup 116 bin lirasını dolandıran şahsın cezası belli oldu. Eskişehir 1. Ağır Ceza mahkemesi'ndeki davanın karar duruşmasında tutuklu sanık Yeşilyurt, şikayetçi Gündoğmuş ve taraf avukatları katıldı.
Son sözü sorulduğundan suçlamaları kabul etmeyip beraat isteyen sanığa mağdur Gündoğmuş şunları dedi:

 "Olay günü ev telefonum çaldı. Bana 'senin bankada paran var' dedi. Şehit ailesi olup olmadığımızı sordu. Ben de 'şehit annesiyim' dedim. Bunu konuşurken biliyordu. Bankada param olduğunu biliyordu. Parayı çekmemi istedi. Başkomiser olduğunu söyleyerek, beni korkuttu. Tutuklanırım diye endişe ettim. Parayı bankadan çektim. Bana 'kimseye bir şey söyleme' dediği için kimseye bir şey demedim. Parayı çektim, arkamdan koşarak geldi. Devlet bankasına parayı yatıracaklarını, parada el izi alacaklarını söyleyerek tüm parayı aldı." 

Mahkeme heyeti sanığa nitelikli dolandırıcılık suçundan 9 yıl hapis, 233 bin 500 lira da para cezası verdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
faris 2020-02-20 15:15:22

asılsın. şimdi 9 yıl bu devletin ekmeğini yiyecek