banner388
banner390
banner410
banner408

Şehit Adem Keskin'in ölümüne neden olan şahıs tutuklandı

 Samsun'da alkollü araç kullandığı için polis uygulamasından kaçarak peşine düşen polis memurunu kaza yaparak ölümüne sebep olan şahıs, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

banner269

Şehit Adem Keskin'in ölümüne neden olan şahıs tutuklandı

 Samsun'da alkollü araç kullandığı için polis uygulamasından kaçarak peşine düşen polis memurunu kaza yaparak ölümüne sebep olan şahıs, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

09 Ağustos 2020 Pazar 19:00
Şehit Adem Keskin'in ölümüne neden olan şahıs tutuklandı

Samsun'un Atakum ilçesinde dün akşam saat 22.25 sıralarında meydana gelen olayda, öğrenilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli yunus ekibinde görevli polis memuru Adem Keskin (33), polis uygulamasından kaçan otomobili yakalamak için motosiklet ile peşine düştü. O sırada motosikletin hakimiyetini kaybederek kaldırıma ve direğe çarpan Adem Keskin ağır yaralandı ve kaldırıldığı OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde şehit oldu.

Olaydan sonra kaçan sürücü Alperen O., polis tarafından gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosundan sorgulanan Alperen O.'nun alkollü olduğu için polis uygulamasından kaçtığı öğrenildi. Polisteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen Alperen O., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
şehitAdemkeskin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2020-08-09 19:58:45

İt oğlu it polisten kaçmanın cezasını ödesin. En az 30 yıl içeride kalsın it oğlu it.

Avatar
dasdsa 2020-08-10 00:18:36

Görevi başında öleni şehit sayamazsınız, vatanı dış düşmanlara karşı korurken çarpışırken öleni şehit sayabilirsiniz, Oldu olacak belediyede çöp hizmetlerinde çalışan memuruda görevi başında ölürse şehit sayın?
O polis memurunun takip etmeme insiyatifi vede o motorsikleti 2 tekerli aracı kullandığından ötürü aldığı riski her daim mevcuttur, bu riziko birini kovalarken gerçekleşti diye, şehit sayılmasıda kanımca saçmalıdır. Kovalanan şahsında açıkcası hiç bir teması ve etkisinin olmadığı birinin ölümünden sorumlu tutulmasıda saçmalıkdan ibarettir.

Misafir Avatar
Serkan 2020-08-12 08:38:21 @dasdsa

önce git şehitlik nedir ne demektir hangi durumlarda şehit denir onu öğren dostum, işin dini boyutuna kimse karışamaz o bambaşka bir iş en alimi gelse şehitliğine karar veremez ona düşmez ama devlet mertebesinde şehit sayılma durumlarına bi göz atmanı isterim
ayrıca >>>> yazık kafana

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kaya 2020-08-10 07:58:03

Asın gitsin

Avatar
dasdsa 2020-08-10 00:21:50

Yani diyorsunuzki leş gibi asfalt yapan, bariyerleri insanları 2 ye ayıran karayolları gibi kurumların hiç bir suçu yokda, güzel algı yapıyorsunuz.

Avatar
55 2020-08-10 10:21:46

Atatürk bulvarı, inönü bulvarı orta refüş sulana fiskiyelerinin hepsi ayarsız, yollar parça parça hep göllenme ve ıslak .
Zor birşey değil. Yeşil alanı sulayacaksınız, yolları değil.

Avatar
hakan kaya 2020-08-10 16:07:14

dasdsa boş yapma sana mı soracak kokoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti boş boş konuşma görevi başında pekala şehit olabilir fazla ileri gitme ıp numarandan bulurlar o zaman anlarsın şehitlik ne kadar kutsal senin kurumun ne bilmem ancak ıp numarandan yada bulunduğun yerdeki ıp den güvenlik kameralarından ulaşırlar sana rahat ol ...Şehit Polis kardeşimize Allah cc rahmet değerli yakınlarına ve değerli emniyet teşkilarına başsalığı dilerim mekanı cennet olsun

Avatar
osb 2020-08-10 17:27:05

sokaklar eşkiya doldu. şu yunuslar dışında görevini yapan polis yok kardeşim. Allah rahmet eylesin.

Avatar
.. 2020-08-28 00:36:04

Adem keskin aynı zaman da dokuz mart gecesi tekrar dur ikazına uymayan şüpheli aracı kovalarken araç kaza yapmış ve yanmaya başlamış bunun üzerine diğer iki arkadaşıyla beraber yanan araçtan şoförü kurtarmışlar bu olaydan sonra samsunun kahraman polisi idi..