banner388

Şehidimizin naaşı Samsun'a getirildi

İdlib'de rejim güçleri tarafından düzenlenen saldırı sonucu Samsunlu Uzman Onbaşı Şükrü Elibol'un naaşı Samsun'a getirildi. 

Şehidimizin naaşı Samsun'a getirildi

İdlib'de rejim güçleri tarafından düzenlenen saldırı sonucu Samsunlu Uzman Onbaşı Şükrü Elibol'un naaşı Samsun'a getirildi. 

27 Şubat 2020 Perşembe 13:13

İdlib'de sürdürülen harekâtta yer alan Samsunlu Uzman Onbaşı Şükrü Elibol rejim askerleri tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit düştü. Şehidimizin naaşı 12.10 sularında uçakla Çarşamba Havalimanına getirildi. Burada yapılan karşılama töreninin ardından şehidimizin naaşı defnedilmek üzere ikamet ettiği Alaçam ilçesine doğru yola çıktı. 

YÜREK BURKAN ANLAR 

Şehidimizin naaşı ailesi ve Samsun protokolü karşılarken duygu dolu anlar yaşandı. Şehidimizin uçaktan indirildiği anı gören vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Çarşamba Havalimanı’ndaki askeri törene Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, şehidin yakınları, askeri ve mülki erkan ile Alaçamlı hemşehrileri katıldı.

CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN NEREDE? 

Şehidimizin naaşı Çarşamba Havalimanı'nda karşılanmasının ardından buradan Alaçam ilçesine götürülecek. Alaçam Umutlu Mahallesi Toklu Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehidimiz mahalle mezarlığına defnedilecek.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meltem 2020-02-27 16:43:34

Kucucuk cocuklar biyiklari terlememis ne isleri var savasta doymadiniz mi bir parca toprak almak icin degermi yeter artikkkkkk yeterrrrrr vize veren yok olsa burda iki saniye durmam

Avatar
Çelik Kaptan 2020-02-27 13:25:25

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bu ölümler son olsun. Allah kimseye evlat acısı vermesin.

Avatar
Murat 2020-02-27 15:44:12

O kefen giyen yalaka yavşaklar nerde. Utaniyorlarmiki reis bizi afrine götür diye bağirarak yağcilik yapiyorlardi. Çürük yada bedelki ile milliyetci geçinen yalakalar yuh size. Ülkenin güzel çocuklari bir bir gidiyor boşuna. Allah sabir versin bu aci zor tarfi yok.