banner388

Seçime Doğru programının konuğu Caner Göktepe oldu

AK Parti Samsun milletvekili adayı Caner Göktepe, Seçime Doğru programının konuğu oldu.

Seçime Doğru programının konuğu Caner Göktepe oldu

AK Parti Samsun milletvekili adayı Caner Göktepe, Seçime Doğru programının konuğu oldu.

23 Haziran 2018 Cumartesi 16:35

Samsun haber -  Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı'nın sunduğu Seçime Doğru programının konuğu AK Parti Samsun milletvekili adayı Caner Göktepe oldu. Göktepe, Yazıcı'nın sorularını yanıtladı.

“Bunun bir ceza yaptırımı var”

Partilerin seçim pankartları ve bayraklarının sökülmediği taktirde ceza uygulanacağını söyleyen Göktepe, “Seçim Kurulu’nun takvimine göre saat 17.00’da seçim yasakları başlıyor. Bütün propaganda ve seçime ait bayrak süslemesi, anonslar,  seçim arabalarının gezmesi gibi yasaklar var. Halka açık yerlerde siyasi propaganda yapmak ve konuşmak yasaktır. Minübüslerin gezmesi ve anons yapması yasaktır. Geçtiğimiz seçimde, seçim yasağının süresi gece 000.00’a kadar uzatılmıştı ama bu seçim için henüz bir şey söylenmedi o yüzden seçim yasağı 17.00’da başlıyor. Bu yüzden tüm partilerin bu seçim yasağına dikkat etmeleri gerekiyor. Eğer seçim pankartları ve bayrakları sökülmezse bunun bir ceza yaptırımı var. Birçok partinin her yerde seçim pankartı ve bayrakları var. Önemli olan insanlar seçim günü oy kullanmaya giderken herhangi bir pankart, bayrak ve propagandasını görmesinler” diye konuştu.

“İnsanlar yapılan hizmetlerden memnunlar”

Halkın AK Parti’nin yaptığı hizmetlerden memnun kaldığını söyleyen Göktepe, “17 ilçeyi de gezdim hatta bazı ilçelere 2-3 kere gittim. Hamd olsun ki 15 yıldır AK Parti gibi bir partide siyaset yapmayı Alla bana nasip etti. Bugün büyüklerimizin teveccühü ile milletvekili adayı olarak sahalara çıkma imkanını rabbim bize nasip etti. Birçok genç arkadaşımız sahalarda çalışma yapıyorlar. Biz nerede bir kapı çalsak ve AK Parti’den geliyoruz desek hemen içeri davet ediyorlar. Kime selam versek bizi hemen çaya davet ediyorlar. Bu bizim için büyük bir onurdur. 16 yıldır Cumhurbaşkanımız ve parti büyüklerimiz bizim boynumuzu eğecek bir hareket sergilememişler. Demek ki insanlar yapılan hizmetlerden memnunlar” şeklinde konuştu.

“AK Parti kendi içerisinde özeleştiri yapıyor”

AK Parti olarak kendilerini eleştirdiklerini söyleyen Göktepe, “AK Parti’nin halkın gözünde mutlaka yıpranma payı ve eleştirisi vardır ama bizim için önemli olan eleştirilerin yapıcı olmasıdır. AK Parti kendi içerisinde özeleştiri yapıyor. Cumhurbaşkanımız da eksik olan konulardan yeterince bahsediyor. Eleştiriler oluyor, bizlerde kendimizi eleştiriyoruz ama bildiğimiz bir konu var ki yine yaparsa AK Parti yapar. Samsun’da 9 milletvekili olarak hepimizin seçilmesini istiyoruz ama yine taktir halkımızındır. Milletvekili Adayını seçerken her şeye dikkat ediyorlar. En önemlisi de parti teşkilatından gelip gelmediğine ve ne kadar süre kaldığına bakıyorlar. Biz Cumhurbaşkanımızın bu seçimde de yüksek bir oy alıp tekrar Cumhurbaşkanı seçileceğine olan inancımız sonsuz. Seçimden güzel bir sonuç bekliyoruz. Milletvekili sonuçlarının da AK Parti’nin sonuçlarının yüksek olacağını düşünüyoruz. Samsun mitingleri 2002’den beri hep böyle coşkulu geçiyor” diye ifade etti.

“Allah ailesine sabır versin”

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in ailesine başsağlığı dileyen Göktepe, “İYİ Parti Samsun Milletvekili İbrahim Özyer’e de başsağlığı diliyorum. İnşallah mekanı cennet olur. Allah ailesine sabır versin” dedi.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 24.06.2018 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.