banner388

SAYSİAD Avrupa Şampiyonu Ampüte Milli Takımı ağırladı

İstanbul'da bulunan Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği üyeleri, Avrupa Şampiyonu olan Ampüte Futbol Milli Takım futbolcuları ile biraraya geldi. 

SAYSİAD Avrupa Şampiyonu Ampüte Milli Takımı ağırladı

İstanbul'da bulunan Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği üyeleri, Avrupa Şampiyonu olan Ampüte Futbol Milli Takım futbolcuları ile biraraya geldi. 

23 Ekim 2017 Pazartesi 14:43
SAYSİAD Avrupa Şampiyonu Ampüte Milli Takımı ağırladı

Samsun haber - Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği(SAYSİAD) üyeleri, İstanbul'da Nakkaştepede Bridege restorantda Ampüte Futbol Milli Takım oyuncularını ağırladı. 

Avrupa Şampiyonu olarak tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan Ampüte Futbol Milli Takım oyuncuları Samsunlu yönetici, sanayici ve işadamları ile İstanbul'da biraraya geldi. SAYSİAD tarafından düzenlenen etkinlikte Ampüte Futbol Milli Takım oyuncularına, Türkiye'ye yaşattıkları gurur nedeniyle teşekkür edildi.  

24 'üncü dönem AK Parti Milletvekili  Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Şehit ve Gazilerden sorumlu Oya Eronat, 25'inci dönem MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis,  sanatçılar Ahmet Selçuk İlkan, Sami Aksu, Ahmet Koç  ile birlikte Türkiye Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Erdem Ültürk, Samsun  Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş,  ile yargı mensupları, bürokratlar ile çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan SAYSİAD Başkanı Avukat Ayşe Üstünel Dağdelen, "Ampüte Futbol Milli Takımı oyuncularımıza ülkemize yaşattıkları Avrupa Şampiyonluğu gururu için ne kadar teşekkür etsek azdır.  Engelli sporcularımız desteklendiklerinde neler yapabileceklerini bizlere ve tüm dünyaya gösterdiler. Kendilerini SAYSİAD ve Samsunlular adına yürekten tebrik ediyorum.  Ampüte Milli Takımımızın tüm oyuncularını canı gönülden kutluyorum. Gerçekten imkansızı başararak bizlere ve ülkemize büyük bir gurur ve onur yaşattılar. Bu gurur ve onur içinde milli takım oyuncularımıza tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

İstanbul'da Nakkaştepede Bridege restorantda SAYSİAD tarafından düzenlenen yemeğe ise Avrupa Şampiyonu Ampüte Futbol Milli Takımı Kaptanı Osman Çakmak ve takım arkadaşları da Avrupa Şampiyonluğu kupası ile birlikte katıldı. Düzenlenen etkinlikte Ampüte Futbol Milli Takım oyuncularına hediyeler verilirken, yemek sonrası futbolcular SAYSİAD üyeleri ile birlikte  Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan maç izlemek üzere Türk Telekom stadına gitti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.